Maak kennis met Carolina Vivan

Arthur_Nalesso_Rampazzo_Hoofd_Marketing-Nova-Cosmeticos_2022.png

Carolina Vivan is een gecertificeerde Professional Scrum Master (PSM II), SAFe Agilist (SA) en SAFe Program Consultant (SPC) bij AgilityMasters.com. Ze heeft een bachelor in Bedrijfskunde en Management. Carolina heeft ervaring in coaching, verandermanagement, Scrum, Lean Thinking en proces design. Carolina onderzoekt en implementeert de Agile-principes sinds haar tijd aan de universiteit.

Carolina is een strategische 'big picture' denker die verbindt en uitdagingen oplost met creativiteit en plezier. Ze is gepassioneerd over servant leadership, empowerment van teams en creatieve probleemoplossingen in Scrum event, backlog en user stories. Ze is toegewijd aan het resultaat van continue verbetering in de teams en aan het leveren van echte waarde aan de klant. Ze leidt ‘aan de achterkant’ en gelooft dat iedereen in staat is om beter te presteren in de juiste omgeving.

Carolina is gewend om met multiculturele teams te werken. Ze spreekt vloeiend Portugees, Engels en Italiaans. Ze is grappig, creatief en communicatief en toegewijd om waarde te leveren aan teams en organisaties! 

Naast haar werk brengt Carolina graag tijd door met vrienden en familie, houdt ze van joggen, verkent ze nieuwe omgevingen, en reist en backpackt ze naar liefst niet-toeristische landen.

 

PSM II.png
SPC 5.png
SA_SAFE_5.png
SPC 5.png

Wat klanten zeggen over Carolina Vivan

  • Carolina is dynamisch, zeer ruimdenkend, respectvol en doelgericht, bereid om het meeste te halen uit elke kans die haar wordt gegeven.
    – Arthur Nalesso Rampazzo - Hoofd Marketing bij Nova CosmĂ©ticos
  • Carolina is een creatieve en communicatieve professional. Ze maakt van een ingewikkelde en arbeidsintensieve taak, zeer aangenaam werk dankzij haar ontspannen manier van werken en haar toewijding!
    – FabĂ­ola Pessoa - Plenaire Media Analist bij Mirum Agency
#
Carolina Vivan

+31 (0)20 24 02 595
 mail 

Het onmogelijke doen is best leuk' - Walt Disney
– Walt Disney