Maak kennis met Marly Teunissen

Marly_Teunissen_kleur_AgilityMasters.png

Marly Teunissen is Senior Agile coach, is gecertificeerd Professional Scrum Master (PSM I), SAFe Program Consultant (SPC) en Professional Scrum Product Owner (PSPO) bij AgilityMasters.com. Ze heeft een Master of Arts in Engels, is gecertificeerd Co-Acting coach en Insights Discovery Practitioner.

Marly werkte de afgelopen jaren voor verschillende grote internationale bedrijven. Ze heeft senior ervaring met het ontwikkelen van high performance en multidisciplinaire teams in het nieuwe werken. Marly heeft het vermogen om samen te werken met het hogere management om hen te ondersteunen bij organisatieverandering en vernieuwing.

Marly is teamgericht, grondig, duidelijk en welbespraakt. Als zich een inspirerend idee aandient, gaat ze er honderd procent voor. Marly straalt hartelijkheid en enthousiasme uit. Ze heeft een optimistische kijk op het leven in het algemeen en de mogelijkheden van ieder mens in het bijzonder.

Ze krijgt energie van variatie in (nieuwe) projecten en interessante mensen. Marly is op haar best als ze kan werken met mensen die haar de ruimte geven om zichzelf te zijn. Ze kan teams momentum en veerkracht geven, heeft een charismatische uitstraling en een talent om goed te communiceren. Ze is stabiel en onvermoeibaar in haar streven bij te dragen aan een harmonieuze werksfeer en algemeen welzijn.

Naast haar werk is Marly graag met haar gezin. Ze houdt van theater, klassieke concerten en buiten activiteiten waaronder wandelen met haar honden.

PSM I.png
PSPO I.svg
SPC 5.png
IC-Agile-Authorized-Instructor.png
Insights Discovery trainer.png

Wat klanten zeggen over Marly Teunissen

  • Marly is zich bewust van het niveau van de mensen en de snelheid waarop verandering kan plaatsvinden. Marly houdt van vooruitgang en impact maken. Ze maakt coaching tastbaar.
    – Anoniem
  • Marly weet snel vertrouwen te winnen en op te bouwen binnen teams. Ze heeft een rustige uitstraling. Ze is doortastend en weet snel de vinger op de zere plek te leggen.
    – Anoniem
#
Marly Teunissen

+31 (0)20 24 02 595
 mail 

Het leven is een feest maar je moet zelf de slingers ophangen
– Marly Teunissen