Maak kennis met Andries Hettema

Andries Hettema.png

Andries Hettema is gecertificeerd Professional Scrum Master (PSM II), SAFe Program Consultant (SPC), SAFe DevOps Practitioner (SDP), Professional Scrum Product Owner (PSPO) en Agile (team) coach bij AgilityMasters.com. Tevens is hij Certified LeSS Practitioner. Andries heeft diverse Agile projecten in de telecommunicatie branche gedaan, zoals het coachen van Scrum teams, Agile team coaching, de implementatie van DevOps en het trainen van internationale teams. Hij heeft een master in Industrieel Ontwerpen.

Andries geeft via onze business partner Gladwell Academy, trainingen op het gebied van Scrum en SAFe.

Andries is positief, open, nauwkeurig en oplossingsgericht. Hij heeft een passie om mensen zichzelf te laten ontwikkelen.

Naast zijn werk maakt Andries graag muziek en heeft hij jarenlang in een muziekteam gezongen. Hij spendeert graag tijd met zijn gezin, leest graag en is voorzitter van de oudercommissie van de school van zijn kinderen.

 

SPC 5.png
SSM certified.png
SDP certified.png
POPM certified.png
DASA DevOps.png
Certified LeSS practitioner.png
CSPO.png
seal-csm.png
PSM II.png
PSPO I.svg

Wat klanten zeggen over Andries Hettema

‘Andries helpt onze teams met inzicht en structuur en helpt mij om scherp te blijven, doelen te bereiken en als klankbord.’
– Jacques Arends
Agile Coach at Nationale Nederlanden Bank Sparen & Beleggen
#
Andries Hettema

+31 (0)20 24 02 595
 mail 

Als je blijft doen wat je deed, krijg je wat je kreeg, oftewel, de definitie van gekte is hetzelfde blijven doen maar dan een ander resultaat verwachten!
– Andries Hettema