Maak kennis met Dennis Mansell

Dennis Mansell is een gecertificeerde Professional Scrum Master (PSM III) en PST- kandidaat voor Scrum.org. Als Agile Coach is Dennis gespecialiseerd in teamprestaties, of het nu gaat om productinnovatie en -ontwikkeling, bedrijfsvoering of de operatie.

Dennis heeft als trainer en Agile coach veel met zelfsturende en multifunctionele teams gewerkt. Mettertijd heeft hij een enorme ervaring opgedaan op gebieden als continue verbetering, klantgerichtheid en de samenwerking binnen teams. In plaats van te werken vanuit best practices, gebruikt Dennis empirisme, waarin kennis voornamelijk of geheel voortkomt uit ervaring, en nauwe samenwerkingen om waarde te ontdekken, creëren en behouden.

Dennis zijn kracht is het laten groeien van teamprestaties. Hij gebruikt zijn technische ervaring, inzicht in mensen en kennis van Lean, Agile en Deep Democracy om klanten de weg naar succes te laten zien. Zijn ervaring als leider in verschillende situaties, van digitale ontwikkelteams tot teams van managers, trainers en ontwikkelaars, helpt hem succesvol te zijn met zijn teams.

Naast zijn werk brengt Dennis graag tijd door met zijn gezin, is hij een fervent zeiler en fotograaf, en dient hij met zijn expertise verschillende goede doelen.

#
Dennis Mansell

Scrum Master | PSPO |
PST - kandidaat | Trainer

+31 (0)20 24 02 595
 mail mij