Maak kennis met Dennis Mansell

Dennis Mansell.png

Dennis Mansell is een gecertificeerde Professional Scrum Master (PSM III), SAFe Program Consultant (SPC) Professional Scrum Product Owner (PSPO) en Professional Scrum Trainer (PST) - kandidaat voor Scrum.org. Als Agile Coach is Dennis gespecialiseerd in teamprestaties, of het nu gaat om productinnovatie en -ontwikkeling, bedrijfsvoering of de operatie.

Dennis geeft via onze business partner Gladwell Academy, trainingen op het gebied van Scrum en SAFe.

Dennis heeft als trainer en Agile coach veel met zelfsturende en multifunctionele teams gewerkt. Hij heeft een enorme ervaring opgedaan op gebieden als continue verbetering, klantgerichtheid en de samenwerking binnen teams. In plaats van te werken vanuit best practices, gebruikt Dennis empirisme, waarin kennis voornamelijk of geheel voortkomt uit ervaring, en nauwe samenwerkingen om waarde te ontdekken, creëren en behouden.

Dennis zijn kracht is het laten groeien van teamprestaties. Hij gebruikt zijn technische ervaring, inzicht in mensen en kennis van Lean, Agile en Deep Democracy om klanten de weg naar succes te laten zien. Zijn ervaring als leider in verschillende situaties, van digitale ontwikkelteams tot teams van managers, trainers en ontwikkelaars, helpt hem succesvol te zijn met zijn teams.

Naast zijn werk is Dennis een fervent zeiler en fotograaf, hij is een familieman en dient met zijn expertise verschillende goede doelen.

 

SPC 5.png
Deep Democracy.jpg
IC-Agile-Authorized-Instructor.png
PSPO I.svg
PAL I.svg
PSM III.svg

Wat klanten zeggen over Dennis Mansell

'Ik heb intensief samengewerkt met Dennis als Agile coach voor zowel mijn klanten als het Travel & Hospitality marktteam en mij persoonlijk. Ik zie Dennis als een zeer bekwame professional en geweldig persoon om mee samen te werken. Dennis is één van de weinige individuen die elke Agile organisatie kan coachen met passie en zijn unieke innovatieve manieren inzet om zelfs de meest uitdagende organisaties, teams en individuen continu naar een hoger niveau te tillen.'
– Remco Vroom MediaMonks | Chief Growth Officer EMEA | Platforms Partnerships & Ecommerce Solutions
#
Dennis Mansell

+31 (0)20 24 02 595
 mail 

How can I know what I think till I see what I say?
– Graham Wallas