Maak kennis met Eduardo Alvim

Eduardo_Alvim_kleur_2022.jpg

Eduardo Alvim is onder andere gecertificeerd Agile coach, trainer, Professional Scrum Master (PSM en CSM), Certified Scrum Product Owner (CSPO) , Certified Scrum Professional- Scrum Master (CSP-SM), Certified Scrum Professional -Product Owner (CSP-PO), SAFe Program Consultant (SPC) bij onze business partner Gladwell Academy en bij AgilityMasters.com. Als SAFe Program Consultant Trainer (SPCT) is Eduardo bevoegd om SPC trainingen te geven.

Eduardo is gepassioneerd door alle verschillende aspecten van en onderwerpen over Agile, hij ondersteunt grote organisaties met het opschalen van hun Agile teams.

Hij kwam met Agile in aanraking in 2004, toen hij voor het eerst hoorde over een andere manier van werken die nog efficiënter is, gericht op mensen en klantwaarde. Sindsdien werkt hij als bedrijfsanalist, projectmanager, programmamanager, Scrum Master, Agile Team Coach en Enterprise Agile Coach voor verschillende opdrachtgevers.

De afgelopen 14 jaar was hij een actief lid van verschillende internationale Agile gemeenschappen, sprak hij op verschillende evenementen en trainde hij mensen op verschillende onderwerpen over Agility en people management.

Eduardo is gevestigd in het zonnige zuiden van Frankrijk, en reist vaak naar Nederland om hier te werken. Hij spreekt vloeiend Braziliaans, Portugees, Engels, Frans en Spaans.

PSM I.png
PSM II.png
PSPO I.svg
PSPO II.png
SPS.svg
icp-atf.png
SDP certified.png
SPC 5.png
SA certified 5.png
Agile Product Management (APM).png
SAFe Program Consultant Trainer (SPCT).png
SAFe Program Consultant Trainer (SPCT).png
RTE 5.png SAI_BadgeSizes_DigitalBadging_CSP-SM.png
Lean Portfolio Management (LPM).png
SP certified.png
CSM Scrum Master.png
CSPO certification.svg
Certified Scrum Professional ProductOwner (CSP-PO).png

Wat klanten zeggen over Eduardo Alvim

  • Eduardo is een professional met veel ervaring en kennis van Agile-praktijken en -methodologie├źn, evenals sterke communicatieve vaardigheden en een zeer sterke technische achtergrond. Ik ben trots hem aan te bevelen, niet alleen vanwege zijn competentie, maar ook omdat hij een hardwerkend en geweldig mens is.
    – Erasmo Isotton, PMP, CSM, CSPO, SA - R&D Manager bij HPR&D & Manager bij HP
  • Ik werkte met Eduardo voor Amadeus, een softwareleverancier in de reisindustrie, aan het Agile transitieprogramma. Eduardo's kennis over Scaled Agile frameworks en zijn ervaring met het uitrollen van Scaled Agile initiatieven op ondernemingsniveau is uitstekend. Zijn kalme en evenwichtige karakter en zijn brede vaardigheden op het gebied van Agility maken hem een geweldige moderator en spreker. Hij is een professionele, integratieve en positieve persoon met een echte Agile-mentaliteit. Eduardo is de meest complete (Enterprise) Agile coach die ik ooit heb ontmoet, en ik raad het ten zeerste aan om met hem samen te werken.
    – Joerg Karlinger- Senior Agile Coach, SPC bij Fresenius Medical Care
  • Eduardo is een betrouwbaar persoon, gericht op het behalen van projectdoelen, een geweldig vermogen om projectresultaten te communiceren en ook een geweldige coach over Agile-methoden.
    – Rodrigo Antunes, Senior Software Developer bij SAP
#
Eduardo Alvim

+31 (0)20 24 02 595
 mail 

If not now, when?
– Eduardo Alvim