Maak kennis met Eelco Haeser

Eelco Haeser is gecertificeerd Scrum Master (PSM II), SAFe Program Consultant (SPC) en Agile (Team) Coach bij AgilityMasters.com. Hij heeft ruime ervaring in projectmatig werken met Agile frameworks. Eelco heeft gewerkt als Product Owner, Scrum Master, Agile coach en Project Management Office (PMO) bij verschillende bedrijven en (semi-)overheidsorganisaties. Bij zijn vorige werkgever heeft hij een succesvolle Agile training ontwikkeld en met veel enthousiasme gegeven aan diverse doelgroepen.

Eelco neemt ontspannen en met humor, teams mee in een Agile transitie. Hij vindt het belangrijk dat mensen open en eerlijk zijn en aandacht hebben voor de gezamenlijke doelen. 

In zijn vrije tijd zit hij (eigenlijk te weinig) op de racefiets, speelt hij graag spelletjes met zijn dochters en vrienden en klust hij vrolijk in en aan het huis.


Wat klanten zeggen over Eelco Haeser

‘In de korte tijd dat wij nu samenwerken ervaar ik Eelco als een prettig persoon. Veelal liggen wij op dezelfde golflengte en ik bewonder jouw coachmanschap. Ook vind ik het prettig om te zien hoe jij situaties ziet en doorziet met goede argumenten.’
– Scrum Master
Sanquin
#
Eelco Haeser

Scrum Master | Agile Coach | SPC

+31 (0)20 24 02 595
 mail mij