Maak kennis met Egidio Oude Groen

kennis
vaardigheden
motiveren

Egidio Oude Groen is Scrum Master / Agile (Team) Coach bij AgilityMasters.com en houdt zich bezig met het coachen van Agile Teams en het adviseren van organisaties met betrekking tot het implementeren van Agile werken.

Egidio heeft een bachelor in Communicatie en heeft diverse opleidingen afgerond op het gebied van Agile werken, coaching en management. Hij is o.a. gecertificeerd Scrum Master, Product Owner, SPC en RTE. Vanuit verschillende rollen zoals Scrum Master, Product Owner en in diverse management functies, heeft Egidio het Agile werken binnen een grote bank en een Nederlandse luchthaven succesvol geïmplementeerd. Daarin heeft hij gebruik gemaakt van zijn kennis, enthousiasme en vaardigheden om (business) teams in beweging te krijgen. Ook geeft Egidio via onze business partner Gladwell Academy, trainingen op het gebied van Agile, Scrum en SAFe.

Egidio is doortastend, motiverend, betrokken en duidelijk in zijn communicatie. Hij is daarnaast goed in de samenwerking (belangenbehartiging), zelfkritisch en is commercieel sterk.

In zijn vrije tijd is hij trainer van een landelijk spelend voetbalteam, maar hij houdt er ook van om zelf te sporten, te reizen en te genieten met vrienden en familie.

In mijn DNA

#

Reizen
Sporten
Familie