Maak kennis met Esther van Schaik

Esther van Schaik.png

Esther van Schaik is Agile coach, gecertificeerd Professional Scrum Master (PSM II) en SAFe Program Consultant (SPC) bij AgilityMasters.com. Esther is gecertificeerd teamcoach ze heeft een Agile Lean teamcoach opleiding gevolgd. Tevens is ze Agile Lean, LeSS en 'Professional Scrum met Kanban' (PSK) geschoold. Binnen haar werk is ze gewend om met Jira en Azure DevOps te werken. Ze heeft een bachelor in Hospitality Management met major Marketing.

Esther heeft veel ervaring met het coachen van teams naar de Agile way of working, alsmede het bottom-up borgen van de Agile mindset. Ze was nauw betrokken bij het opzetten van PI planningen, Community of Practice voor Scrum Masters en portfoliomanagement. Esther heeft de afgelopen jaren voornamelijk in coachende en coördinerende rollen gewerkt.

Esther geeft via onze business partner Gladwell Academy, trainingen op het gebied van Scrum en SAFe.

Esther is verbindend, open, eerlijk, analytisch, resultaatgericht en heeft de focus op continue veranderen en verbeteren. Met een natuurlijk gevoel voor groepsdynamiek en patronen en met een creatieve, flexibele maar volhardende mindset, helpt ze teams en afdelingen naar een nieuwe manier van denken en werken.

Naast haar werk is Esther graag sportief, haar favoriete sport is skiën. Esther houdt van koken en zingen.

 

SPC 5.png
STIR certified.jpg
Certified LeSS practitioner.png
PAL I.svg
PSK I.svg
PSM I.png

Wat klanten zeggen over Esther van Schaik

‘De coaching van Esther beperkt zich niet alleen tot haar team, maar ook tot haar directe coach collega’s, de teamleiders en, haar leidinggevende. Esther coacht op een natuurlijke en ongedwongen manier. De interesse voor een ander en het geven van feedback komt vanuit een intrinsieke motivatie. Met die aanpak is zij in staat om coaching een structurele plek te geven in het dagelijks werk.’
– Engelbert Soyo, Manager ICT beheer ABN Amro
#
Esther van Schaik

+31 (0)20 24 02 595
 mail 

Ze doen niet wat je zegt maar ze doen wat je doet.
– vrij naar Harold S. Genee