Maak kennis met Esther van Schaik

Esther van Schaik is gecertificeerd Professional Scrum Master (PSM II) en SAFe Agilist bij AgilityMasters.com. Esther heeft een Agile LEAN teamcoach opleiding afgerond en is gecertificeerd teamcoach. Tevens is ze Agile Lean en Kanban geschoold. Binnen haar werk is ze gewend om met Jira en Azure DevOps te werken. Ze heeft een bachelor in Hospitality Management met major Marketing.

Esther heeft veel ervaring met het coachen van teams naar de Agile way of working, alsmede het bottom-up borgen van de Agile mindset. Ze was nauw betrokken bij het opzetten van PI planningen, Community of Practice voor Scrum Masters en portfoliomanagement. Esther heeft de afgelopen jaren voornamelijk in coachende en coördinerende rollen gewerkt.

Esther is verbindend, open, eerlijk, analytisch, resultaatgericht en heeft de focus op continue veranderen en verbeteren. Met een natuurlijk gevoel voor groepsdynamiek en patronen en met een creatieve, flexibele maar volhardende mindset, helpt ze teams en afdelingen naar een nieuwe manier van denken en werken.

Naast haar werk is Esther graag sportief, haar favoriete sport is skiën, en houdt ze van koken en zingen.

SPC 5.png
STIR certified.jpg
PAL I.svg
PSM II.png

Wat klanten zeggen over Esther van Schaik

‘De coaching van Esther beperkt zich niet alleen tot haar team, maar ook tot haar directe coach collega’s, de teamleiders en, haar leidinggevende. Esther coacht op een natuurlijke en ongedwongen manier. De interesse voor een ander en het geven van feedback komt vanuit een intrinsieke motivatie. Met die aanpak is zij in staat om coaching een structurele plek te geven in het dagelijks werk.’
– Engelbert Soyo, Manager ICT beheer ABN Amro
#
Esther van Schaik

Agile Coach | SPC | Trainer

+31 (0)20 24 02 595
 mail mij

Ze doen niet wat je zegt maar ze doen wat je doet.
– vrij naar Harold S. Genee