Maak kennis met Gaby Montens

Gaby_Montens_kleur_AgilityMasters.jpg

Gaby Montens is Professional Agile Coach (ICAgile, agile coaching ICP-ACC), SAFe Program Consultant (SPC) en gecertificeerd Professional Scrum Master (PSM I) bij AgilityMasters.com. Gaby heeft een bachelor in PABO en in Tolken Vertalen. Ze is beëdigd vertaler Frans.

Gaby is een ervaren coach binnen het domein van reporting & analytics met een brede expertise in organisatie verandering en projecten. Ze is een verbinder in cross functionele teams. Gaby heeft veel ervaring in semi-overheid organisaties.

Gaby werkt graag met mensen en is erg geïnteresseerd in de menselijke factor in een organisatie, ze heeft brede en diepe kennis van people masterdata en analytics, processen en systemen. Ze heeft een absolute passie voor teamdynamieken en het ondersteunen en coachen van teams. Ze is Data Translator geweest in diverse People Analytics use cases en datavisualisaties. Gaby heeft ervaring in lesgeven en is beëdigd vertaler Frans.

Buiten haar werk is koken een liefhebberij van Gaby en trekt ze er graag met familie en vrienden op uit. Ze houdt van dineren met een goed glas wijn. Gaby reist graag en veel.

PSM I.png
PSM II.png
SPC 5.png
icp-acc.png
Lean Contributer Yellow Belt.png

Wat klanten zeggen over Gaby Montens

  • Gaby heeft een natuurlijke neiging om mensen te verbinden en te verzorgen. Dit vermogen stelt haar in staat om in korte tijd tot de essentie te komen van mogelijke verbeteringen voor uw organisatie. Daarnaast is zij in staat om de juiste change management activiteiten specifiek voor uw organisatie te identificeren en de verandering vanaf het begin te verankeren.
    – Diederik Berghs, Vice President Operations Belgium at Dynatos
  • Gaby is een geweldige professional. Ik werkte met haar samen aan enkele transformatieprojecten die de People Analytics-agenda bij DSM vooruit hielpen. Ze weet mensen te inspireren en te drijven. Gaby is niet alleen een geweldige leider, maar ook een geweldige teamgenoot. Of het nu gaat om een datatransformatieproject of een Agile-innovatie, ik geloof dat Gaby er de meest waardevolle troef voor is.
    – Anna Bure - Data Science - Analytics DSM
  • Gaby heeft een impactvolle, natuurlijke stijl om het beste uit mensen, teams en situaties te halen. Ze weet als agile coach op wonderlijke wijze anderen mee te nemen op het pad van agile werken. Daarnaast is ze als mens een genot om mee te werken en van te leren!
    – Esther Cals, Director P&O NL at DSM
#
Gaby Montens

+31 (0)20 24 02 595
 mail 

Enjoy the little things in life, for one day you look back and realize they were the big things
– Robert Brault