Maak kennis met Hannah Behrens

Hannah_Behrens_kleur.png

Hannah Behrens is Agile coach, Professional Scrum Master (PSM I), Release Train Engineer (RTE), Kanban System Designer (KMP I) en trainer bij AgilityMasters.com en Gladwell Academy voor de Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland (DACH), markt. Hannah heeft een Bachelor of Arts en een Bachelor in Intercultureel Management en Communicatie (Karlsruhe).

Hannah's achtergrond in de ontwikkeling van mensen geeft haar een diep inzicht in hoe individuen, teams en de gehele organisatie op een duurzame manier kunnen worden ontwikkeld. Tijdens haar tijd bij verschillende internationale opdrachtgevers heeft ze inzichten kunnen opdoen in diverse industrieën en hoe die zich vertalen in een Agile-opzet. Hannah weet wat het betekent om een ​​duurzame Agile transformatie vorm te geven. Ze heeft expertise in zowel Scrum, Kanban, SAFe als objectives and key results: OKR’s

Hannah heeft een uniek perspectief op een bedrijfscultuur en wat dit betekent voor de Agile transformatie. Ze is gepassioneerd in het begeleiden van organisaties om hun weg te vinden in hun Agile-reis.

Naast haar werk houdt Hannah van sporten zoals boulder, handbal, volleybal en skiën en besteedt ze graag tijd aan haar verschillende kunstprojecten zoals schilderen en borduren.

cert_mark_RTE_badge_large_300px.png
SA_SAFE_5.png
PSM I.png
badge-kmp1.png

Wat klanten zeggen over Hannah Behrens

‘De coaching van Esther beperkt zich niet alleen tot haar team, maar ook tot haar directe coach collega’s, de teamleiders en, haar leidinggevende. Esther coacht op een natuurlijke en ongedwongen manier. De interesse voor een ander en het geven van feedback komt vanuit een intrinsieke motivatie. Met die aanpak is zij in staat om coaching een structurele plek te geven in het dagelijks werk.’
– Engelbert Soyo, Manager ICT beheer ABN Amro
#
Hannah Behrens

+31 (0)20 24 02 595
 mail 

Leef alsof je morgen sterft. Leer alsof je eeuwig zou leven.
– Mahatma Gandhi