Maak kennis met Hans Rigtering

Hans Rigtering.png

Hans Rigtering is Senior Agile coach, gecertificeerd Scrum Master (CSM), SAFe Agilist (SA) en Certified Scrum Product Owner (CSPO I) bij AgilityMasters.com. Tevens heeft Hans certificeringen van WFT, IPMA C, International Securities Market Association (ISMA) en Management development I & II. Hans heeft een bachelor Bedrijfskundige Informatica en een master in Knowledge Engineering. 

Hans is een Agilist pur sang: hij gelooft dat leren voor het leven is. Teams en samenwerking zijn daarin voor hem de kernbegrippen. Hij is in staat om deze teams in korte tijd zelfsturend en zelf organiserend te maken. Maar zo, dat het Agile gedachtengoed werkelijk door de organisatie heen geborgd wordt. 

Zijn achtergrond in en kennis van de IT, verzekeringen- en bancaire sector, zet hij in voor zowel operationele trajecten als separatie-, transitie- en migratietrajecten. Deze expertise is de basis voor zijn mentorschap bij een aantal Amsterdamse startups. Hans komt met name tot zijn recht in snel veranderende en dynamische omgevingen. Hij is aanstekelijk in zijn enthousiasme, resultaatgericht, analytisch, stressbestendig, communicatief en klantgericht.

Naast zijn werk houdt Hans erg van koken en muziek maken; hij speelt gitaar. Hij fotografeert graag en krijgt veel energie van reizen, andere culturen en internationaal bezig zijn met mensen.  

 

SA4 Agilist.png
CSM Scrum Master.png
CSPO.png
IC-Agile-Authorized-Instructor.png
level_c_lr-ipma.jpg
PSPO II.png
pmp.png

Wat klanten zeggen over Hans Rigtering

  • Hans geeft zijn mensen veel vertrouwen doordat hij openstaat voor goede ideeën vanuit het team. Hij laat de mensen daarmee vanuit hun kracht werken.
    – Eric Reumer, Customer Due Diligence Analyst bij ABN AMRO MeesPierson
  • Als je een zeer betrouwbare, loyale én doortastende projectmanager zoekt, die op iteratieve wijze alle stakeholders verbindt en meekrijgt naar een gedragen eindresultaat. Dan moet je Hans inschakelen.
    – Hans Cremer. Lector/ Postdoctoraal onderzoeker bij Amsterdam University of Applied Sciences
  • Hans is een zeer professionele Agilist met veel humor. Hij verstaat de kunst met de juiste tone of voice doelen te benoemen, mensen te motiveren en op resultaten te focussen. Alles met respect voor de personen en het besef wat er nodig is creëren van maximale klantwaarde.
    – Frans Rensen, Agile Coach bij Shell
#
Hans Rigtering

+31 (0)20 24 02 595
 mail 

Fluitend naar je werk en fluitend van je werk!
– Hans Rigtering