Maak kennis met Lina de Meyer

Lina_de_Meyer_kleur_2022.jpg

Lina de Meyer is Agile coach, trainer, Release Train Engineer (RTE) en SAFe Program Consultant (SPC) bij onze business partner Gladwell Academy en bij AgilityMasters.com. Lina heeft een Master in toegepaste economische wetenschappen.

Haar passie is om organisaties te ondersteunen in hun transformatie naar de Agile manier van werken en teams te ondersteunen en te trainen naar Agile adoptie. 

Lina was eerder werkzaam als consultant en senior klantmanager. In deze laatste rol ondersteunde ze CIO's en hun leiderschapsteam met de relevante technologische inzichten om hun digitale reis te versnellen. Tevens was Lina werkzaam voor verschillende opdrachtgevers in strategie, coaching en training van wederverkopers naarverkoopdoelen en bedrijfsresultaten. 

Ze heeft veel expertise in Agile transformaties, Agile coaching en het geven van trainingen waarbij ze een balans biedt tussen theorie en tastbare ervaring uit het veld. Lina heeft een gestructureerde en systematische denkbenadering met een sterke motivatie en het vermogen om veranderingen aan te gaan en te leiden. Als RTE houdt ze ervan om echte verbetering te stimuleren en is ze constant op zoek naar verbetering van de efficiëntie van waarde levering in de organisatie.

Naast haar werk houdt Lina ervan om te sporten en sociale activiteiten te ondernemen met vrienden en familie.

SA certified 5.png
SPC 5.png
RTE 5.png
Lean Portfolio Management (LPM).png

Wat klanten zeggen over Lina de Meyer

 • Ik waardeer haar communicatiegemak op elk niveau, tot op C-niveau in een organisatie, haar can-do-houding, haar niet-aflatende optimisme en haar vermogen om kalm te blijven, zelfs in de meest hectische tijden.'
  Bruno Surry, Customer Success Manager @Zscaler: 'Het was een genoegen om met Lina samen te werken. Ze is erg klantgericht en gestructureerd.
  – Philippe Le Cerf, Chief Information Officer bij De Lijn
 • Ik zou Lina omschrijven als een grote aanwinst voor het team. Vol energie, optimisme, gedreven en klantgericht.
  – Mauro Themotus, Senior Team Manager Nederland bij Gartner
 • Lina is een detailgericht persoon met een benijdenswaardige werkethiek die voor niets stopt om haar doelen te bereiken. Haar ambitie, gedrevenheid en toewijding aan wat ze doet, heeft ertoe geleid dat ze een van de meest bekende en gerespecteerde TCM's in de Benelux-markt is, gericht op financiĆ«le dienstverlening.
  – Bert Jan Boelens, Client Relationship Manager bij Beeline
 • Ik heb met Lina gewerkt aan een zeer complex project bij Gartner en ik was echt onder de indruk van haar manier van werken. Haar ongelooflijke aandacht voor detail, het kwaliteitsniveau van het werk en het vermogen om de juiste acties op te volgen. Ze was altijd op zoek naar aanvullende oplossingen en invalshoeken om ervoor te zorgen dat we een goed resultaat neerzetten. Ze is in staat om goede relaties op te bouwen met interne en externe belanghebbenden en zou door haar gedrevenheid en collaboratieve karakter in elk team passen.
  – Michael Portman, Team Client Manager bij Gartner
#
Lina de Meyer

+31 (0)20 24 02 595
 mail 

Be better than yesterday
– Lina de Meyer