Maak kennis met Marc van Middendorp

Marc van Middendorp.png

Marc van Middendorp is Agile coach, gecertificeerd Professional Scrum Master (PSM I en CSM), Certified Scrum Product Owner (CSPO I) en SAFe Agilist (SA) bij AgilityMasters.com. Hij heeft een bachelor in Journalistiek.

Marc focust zich op het continue en structureel verbeteren van de manier waarop mensen samenwerken. Welke manier daarbij past, is voor hem volledig afhankelijk van de behoefte die de organisatie heeft. Hij is laagdrempelig in zijn benadering van mensen en vindt eenvoudig raakvlakken waarop voort geborduurd kan worden. Deze stijl van begeleiding past hij aan, aan de volwassenheid van het team of de organisatie. Hij bedient zich van creatieve manieren om teams en/of organisaties te begeleiden. Bijvoorbeeld gebruikt hij de LEGO® Serious Play® methode om teams frameworks aan te leren of managementteams te tonen hoe hun organisatie verandert in een transformatie. Marc is direct, creatief, communicatief, resultaatgericht en heeft een sterk relativeringsvermogen.

Naast zijn werk besteedt Marc zijn tijd graag met partner en vrienden en dompelt zich graag onder in de wereld van film en muziek. Ook een pub quiz wijst hij niet af. Hij houdt van koken, is een fervent gamer en LEGO verzamelaar en dan met name StarWars LEGO.

SA4 Agilist.png
CSM Scrum Master.png
CSPO certification.svg
IC-Agile-Authorized-Instructor.png
PSM I.png
Certified LeSS practitioner.png

Wat klanten zeggen over Marc van Middendorp

 • Marc always wants to create a meaningful and sustained change. He is able to make significant impact in a short period of time and help kick start our Agile transformation agenda.
  – Fredrick Abraham, Business Intelligence & Analytics bij Randstad Groep Nederland
 • Marc is a professional with a lot of (applied) knowledge and experience with Agile working at all levels. Marc has an enormous drive to achieve success. This makes it very valuable for organizations that want to start working with Agile or where Agile work needs to be further implemented to, for example, a scaled framework.
  – Eljakim Koopman, Senior Policy Advisor at Waternet
 • Marc is een professional met zeer veel (toegepaste) kennis en ervaring met Agile werken op alle niveaus. Daarbij heeft Marc een enorme drive om successen te behalen. Dit maakt hem zeer waardevol voor organisaties die willen starten met Agile werken of waar Agile werken verder doorgevoerd moet worden naar bijvoorbeeld een geschaald framework.
  – Eljakim Koopman, Senior Policy Advisor bij Waternet
 • Marc is een kei op gebied van (het implementeren van) SAFE. Onverschrokken en gedreven, met gevoel voor humor en altijd benaderbaar.
  – Louis van Parera, Productmanager Assets bij Waternet
#
Marc van Middendorp

+31 (0)20 24 02 595
 mail 

Always be yourself. Unless you can be Batman, then be Batman.
– Marc van Middendorp