Maak kennis met Marijt Weerts

Marijt_Weerts_2022_kleur.jpg

Marijt Weerts is gecertificeerd Senior Agile coach, trainer, Release Train Engineer (RTE) en Certified Scrum Product Owner (CSPO) bij onze business partner Gladwell Academy en bij AgilityMasters.com. Ze heeft een Black Belt in Lean en meer dan tien jaar ervaring in het implementeren van Agile en Lean bij internationale complexe organisaties. Marijt heeft een bachelor in Business Administration.

Marijt combineert een resultaatgerichte mentaliteit met het vermogen om mensen te motiveren zich aan te passen aan veranderingen. Haar creatieve instelling resulteert vaak in onverwachte resultaten. Ze coacht en motiveert teams om succesvol te zijn en het best haalbare resultaat te behalen.

Ze is ongelooflijk gepassioneerd over haar werk en ze gelooft dat alle kaders en denkwijzen alleen effectief zijn als individuen het 'waarom' achter wat ze doen begrijpen en als ze vertrouwen op hun gezond verstand. Marijt is daadkrachtig, ondernemend, resultaatgericht, sociaal vaardig en betrokken. 

Naast haar werk is Marijt graag met haar gezin, reist ze veel en houdt ze ervan zich in haar vak te verdiepen door veel vakliteratuur te lezen.


Wat klanten zeggen over Marijt Weerts

  • Marijt is als geen ander in staat resultaten te behalen door haar kennis op gebied van Agile coaching te combineren met een spontane benadering van de mensen om haar heen. Ze schrikt niet terug voor moeilijke uitdagingen en bijt zich op haar manier vast om ten alle tijden voortgang te boeken. 'Stilstaan' komt niet voor in haar woordenboek.
    – Jurjan Woltman, Architect at Rentpal
  • Marijt heeft een uitstekende kennis van teamvorming en processen binnen teams. Ze draagt de verschillende methodes van Agile werken enthousiast en gedreven uit en haar spontaniteit helpt in het overdragen van haar kennis.
    – Huib van Nieuwenhuijze, Informatieanalist en Product consultant bij Magister
  • Marijt is enorm gedreven en heeft de verschillende Agile teams en het werken volgens Agile/Scrum binnen het CJIB op een hoger plan weten te krijgen. Ook nu nog is ze bezig om verbeteringen op het proces door te voeren
    – Harry Boekhoudt, Manager Platform bij TKP Pensioen
#
Marijt Weerts

+31 (0)20 24 02 595
 mail 

People are already doing their best, the problems are with the system. Only management can change the system
– Edwards Deming