Maak kennis met Marleen Vollebergh

Marleen Vollebergh is gecertificeerd Professional Scrum Master (PSM I), SAFe Agilist en Product Owner bij AgilityMasters.com. Na haar Master NLP is ze op dit moment bezig met de NLP Coach opleiding. Marleen haar kennisgebieden zijn Lean Portfolio Management,  Kanban en SAFe. Als Agile coach heeft ze de afgelopen jaren vanuit Agile transitie programma’s begeleid en gecoacht.

Binnen haar laatste rol was Marleen ook  MT lid voor de afdeling Transformatie, en coachte en adviseerde ze het senior management Transformatie bij de personele consequenties van omvangrijke en complexe organisatieveranderingen. Vanuit haar formele rol was Marleen tevens medeverantwoordelijk voor de aanpak en realisatie van bedrijfsdoelstellingen (KPI's).

Marleen is open, eerlijk, resultaatgericht en creatief. Ze wordt gewaardeerd om haar inzet, positieve energie en humor. Door haar betrokkenheid sluit ze goed aan bij het team met wie ze werkt en krijgt ze daardoor het vertrouwen om verandering in gang te zetten en mensen in beweging te laten komen. Marleen krijgt graag de verantwoordelijkheid zodat ze opdracht naar inzicht en vrijheid invulling kan geven, natuurlijk altijd in overleg met de opdrachtgever. Ze benadert zaken nèt even anders vanuit haar creativiteit, Marleen heeft snel overzicht in wat er moet gebeuren. Ze maakt zich omgevingen en uitdagingen snel eigen en gaat mee in de dynamiek van de organisatie en van het team. 

Naast haar werk doet Marleen aan hockey en yoga. Ze kookt graag, houdt van uit eten gaan en wordt blij van een goed glas wijn. 

SPC 5.png
SA certified 5.png
PSM I (2).png

Wat klanten zeggen over Marleen Vollebergh

  • ‘Marleen kleurt gelukkig niet netjes binnen de lijnen, maar doorbreekt met haar kritische houding en creativiteit bestaande patronen, zet mensen op scherp en zorgt zo voor daadwerkelijke verandering in de organisatie. Dit alles onder haar motto: bij geen gehoor, rechtdoor!’
    – Paul Schoemaker, Release Train Engineer bij PostNL
  • ‘Marleen is erg resultaatgericht en een tikkeltje eigenwijs en weet zo met haar drive haar doelen te bereiken. Ze heeft een verfrissende, andere kijk op zaken waarmee ze mensen aan het denken zet.’
    – Willemijn den Teuling Sr. Agile Coach bij PostNL
#
Marleen Vollebergh

Agile Coach | SPC | Trainer

+31 (0)20 24 02 595
 mail mij

Er zijn drie constanten in het leven, verandering, keuze en principes.
– Stephen Covey