Maak kennis met Marsha Wiltenburg

Marsha Wiltenburg is gecertificeerd Scrum Master (PSM II), SAFe Program Consultant (SPC) en Agile (Team) Coach bij AgilityMasters.com.

Marsha heeft ruime ervaring in het Agile werken bij verschillende (semi-)overheden en non-profit organisaties. Tevens heeft ze ervaring met de LEGO® Serious Play® Method. Marsha beschikt over sterke communicatieve en analyserende vaardigheden en weet mensen te enthousiasmeren in het veranderingsproces. Met een open blik en interesse voor de mens begeleid zij teams, zodat resultaten behaald kunnen worden. Ze heeft een bachelor in Integrale Veiligheidskunde (Hogeschool Utrecht). 

Marsha is sportief, pragmatisch, creatief, sensitief, motiverend en betrokken. In haar vrije tijd brengt ze tijd door met haar familie en speelt ze graag een partijtje basketbal. 


Wat klanten zeggen over Marsha Wiltenburg

‘Marsha begeleidde als Agile coach ons team in de Agile transitie. Zij liet het team Scrum beleven door de manier van trainen en coachen en de fijne afwisseling tussen theorie en praktijk. Marsha heeft veel ervaring, kennis en kunde. Kan dit goed vertalen naar de wensen en behoefte van de organisatie. Fungeerde daarnaast als coach en mentor van mij als Scrum Master. Als Scrum Master heb ik grote stappen gemaakt als gevolg van de intensieve begeleiding en coaching van Marsha. De inzet van Marsha bij een Agile transitie is een absolute aanrader.’
– Eva ter Laak
Operationeel Specialist A at politie team Westland
#
Marsha Wiltenburg

Scrum Master | Agile Coach | SPC

+31 (0)20 24 02 595
 mail mij