Maak kennis met Paul Strik

Paul_Strik_3_kleur_AgilityMasters.jpg

Paul Strik is Advanced Certified Scrum Master (A-CSM), Agile coach en SAFe Program Consultant (SPC), bij AgilityMasters.com. Tevens is hij DISC gecertificeerd. Paul heeft een bachelor in Informatica.

Paul heeft brede ervaring met frameworks en methodieken als Scrum, ITIL, DSDM en IPMA D. Hij heeft een sterke achtergrond in de techniek en software development en heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld richting het coachen van teams. 

Paul's kracht ligt in zijn enorme dosis energie, positivisme, ruimdenkendheid en oplossend vermogen. Ook de uitdaging van het vinden van de juiste mensen voor een project past hem als een handschoen. Hij is een betrokken en enthousiaste collega die van aanpakken houdt. Paul geeft trainingen op het gebied van Agile en Scrum.

Naast zijn werk doet Paul aan improvisatietheater, componeert hij muziek, houdt hij van het voeren van filosofische gesprekken en rijdt hij graag op zijn motor.

 

SPC 5.png
seal-csm.png
seal-advcsm.png
DISC Factor.jpg

Wat klanten zeggen over Paul Strik

 • ‘We willen je enorm bedanken voor je samenwerking en support in het opbouwen en draaien van het team. Zonder jou hadden we het niet gekund.’
  – Klant
  Fontem Ventures
 • ‘Heel erg bedankt in ieder geval voor je hulp de afgelopen maanden, vond het fijn om met je te werken.’
  – Klant
  Fontem Ventures
 • ‘Bedankt voor al je inzet en energie Paul! Heeft ons ontzettend geholpen.’
  – Klant
  Fontem Ventures
#
Paul Strik

+31 (0)20 24 02 595
 mail 

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.
– Charles Chaplin