Maak kennis met Pieter Bas Donkersteeg

Pieter Jan Donlersteeg.png

Pieter Bas Donkersteeg is Senior Agile (team) coach, gecertificeerd Professional Scrum Master (PSM II) en SAFe Program Consultant (SPC) bij AgilityMasters.com. Hij heeft trainingen gevolgd op het gebied van leiderschapsontwikkeling en IPMA-D. Pieter Bas heeft een bachelor in Technische bedrijfskunde en een master in Informatica. 

Pieter Bas zijn expertise is bedrijfskunde en informatica, hij heeft in verschillende rollen op de terreinen proces- en organisatie effectiviteit deze ervaring opgedaan. Daarnaast heeft hij gewerkt als team gerichte Projectmanager en Scrum Master. Zijn passie is het coachen op effectief gedrag van teams en individuen. 

Pieter Bas is communicatief, enthousiast, een aanstekelijke omdenker, oplossings- en resultaatgericht, pragmatisch en analytisch. Hij zoekt altijd verbinding. Door te benadrukken waar wél overeenstemming is, weet hij mensen tot elkaar te brengen. Hij heeft veel interesse in, en kennis van nieuwe technologie.

Naast zijn werk houdt Pieter Bas van muziek: hij gaat graag naar festivals en concerten, speelt gitaar en zingt. Hij kookt en leest graag en is heel graag in de natuur.

 

SPC 5.png
SPC 4..png
SA4 Agilist.png
PSM II.png
IPMA D.jpg

Wat klanten zeggen over Pieter Bas Donkersteeg

  • Pieter Bas heeft als Agile coach diverse scrumteams in de Agile transformatie vanaf het begin begeleid naar een grotere volwassenheid. Hij onderscheidt zich door zijn grote mensgerichtheid, pragmatisme en flexibiliteit. Voor hem staat centraal dat het moet werken voor de teams zelf.
    – Ineke Snelders, Teammanager IT Financiële afhandeling, Hybride, Mendix & Salesforce bij ANWB
  • Pieter Bas’ rol overstijgt teams en afdelingen. Flexibiliteit is de sleutel tot zijn succes. Pieter Bas heeft de Agile mindset volledig geadopteerd en kan deze goed overbrengen. Hij weet een veilige setting te creëren, waarin een ieder zichzelf kan zijn. Voor hem staat centraal dat het moet werken voor de teams zelf.
    – Sander Meinema, Head of Technology Transformation bij Yoma Bank
#
Pieter Bas Donkersteeg

+31 (0)20 24 02 595
 mail 

Ik meet het liefst langs de menselijke maat.
– Pieter Bas Donkersteeg