Maak kennis met Ruben Fragoso

ruben-fragoso.png

Ruben Fragoso is een gecertificeerd Professional Scrum Master (PSM I) en SAFe Program Consultant (SPC) bij AgilityMasters.com. Hij heeft een bachelor in informatietechnologie.

Ruben heeft veel ervaring met scaling Agile omgevingen die binnen het SAFe-framework werken. Zijn passie sinds jonge leeftijd is de informatica en hij begon zijn carrière in de IT met het uitgangspunt dat technologie een hulpmiddel is om menselijke uitdagingen op te lossen. Ruben werkte in verschillende industrieën zoals defensie, luchtvaart, finance, telecom, transport en supply chain. Hij deed onderzoek naar emotionele intelligentie en psychologie. 

Ruben is beoefenaar van zakelijk ondernemerschap; 'Intrapreneurship'. Zo helpt hij zijn teams nieuwe technieken, technologieën en ook nieuwe producten en processen te introduceren.

Naast zijn werk houdt Ruben van fotografie en digitaal schilderen. Hij houdt ook van koken en reizen met vrienden en hij leest heel graag.

PSM II.png
SPC 5.png

Wat klanten zeggen over Ruben Fragoso

  • Ruben is een zeer bekwame ontwikkelaar met veel ervaring. Ook bekleedde hij de functie van Scrum Master van ons team. Hij heeft heel goed werk geleverd om het team soepel te laten draaien en te leveren wat nodig was. Hij aarzelt niet om verder te gaan dan alleen zijn taken om het project zowel technisch als architectonisch vooruit te helpen.
    – VojtÄ›ch Sigler- Senior Java/Kotlin-ontwikkelaar bij MyQ
  • Vanuit een Agile-perspectief was Ruben een geweldige utility-speler. Vanuit technisch oogpunt was Ruben in staat om zichzelf te onderwijzen over nieuwe concepten en tools zonder de noodzaak van gestructureerde training en druk van buitenaf om te leren, hij is een zelfstarter en drijft zichzelf om actueel te blijven en zijn vaardigheden en capaciteiten voortdurend te verbeteren.
    – Charles Connelly - VP, Product Services
  • Ruben is een capabele, deskundige en inzichtelijke Agile-teamgenoot, architect van ontwikkeltools en Scrum Master.
    – Kelly Roney - Softwaretooling - SaaS en op locatie
#
Ruben Fragoso

+31 (0)20 24 02 595
 mail 

Het leven is verandering, kies authenticiteit boven pantser, moed boven comfort, nieuwsgierigheid boven oordeel.
– Dr. Susan David