Maak kennis met Sharon Breidel

Sharon Breidel is SAFe Program Consultant (SPC), Release Train Engineer (RTE), gecertificeerd Agile coach, Professional Scrum Master (PSM I) en Professional Scrum Product Owner (PSPO I) bij AgilityMasters.com. Als lid van het Lean-Agile Center of Excellence (LACE) heeft Sharon deel uitgemaakt van een speciaal opgezet team dat toegewijd was aan de SAFe Lean-Agile manier van werken en om deze te implementeren. Sharon was nauw betrokken bij de community van Scrum Masters en RTE’s en heeft in haar werk geadviseerd op enterprise, portfolio en essential SAFe niveau met een grote focus op portfolio management. Ze heeft voornamelijk in coachende en coördinerende rollen gewerkt.

In 2017 was Sharon winnaar van de Communication Award (georganiseerd door de Nationale Haringpartij). Ze heeft een achtergrond in de luchtvaart, zakelijke dienstverlening en HR management en heeft jaren in Parijs (FR) gewoond en gewerkt. 

Sharon is energievol, positief, een verbinder en iemand die impact kan maken. Vertrouwen, respect en progressie zijn hierin voor haar essentieel.

Sharon geeft via onze business partner Gladwell Academy, trainingen op het gebied van SAFe.

Naast haar werk brengt Sharon graag tijd door met haar familie en vrienden. Ook werkt ze met haar familie in hun Amsterdamse vegan foodbedrijf, een bedrijf dat naast dat mensen op een laagdrempelig manier kennis kunnen maken met de veganistische levensstijl, een sterk sociale functie heeft.


Wat klanten zeggen over Sharon Breidel

#
Sharon Breidel

Agile Coach | RTE | SPC | Trainer

+31 (0)20 24 02 595
 mail mij