Maak kennis met Sharon Breidel

Sharon Breidel heeft een achtergrond in de luchtvaart, zakelijke dienstverlening en HR management. Ze is RTE, gecertificeerd Scrum Master (PSM I), SAFE Program Consultant (SPC) en SAFe Release Train Engineer.

Sharon heeft enkele jaren in Parijs gewoond en gewerkt. Ze was member van het Lean-Agile Center of Excellence (LACE) en heeft dit centrum opgebouwd. Sharon was nauw betrokken bij de community van Scrum Masters en de Agile Release Train Engineers en heeft in haar werk geadviseerd op enterprise, portfolio en essential SAFe niveau met een grote focus op portfolio management. Ze heeft voornamelijk coachende en coördinerende rollen gewerkt. In 2017 was Sharon winnaar van de Communication Award (georganiseerd door de Nationale Haringpartij).

Sharon is energievol, positief, een verbinder en iemand die impact kan maken. Vertrouwen, respect en progressie zijn hierin voor haar essentieel.

Naast tijd doorbrengen met familie en vrienden is Sharon graag met haar partner en zwager aan het werk in hun eigen Amsterdamse vegan foodbedrijf, een bedrijf dat naast dat mensen op een laagdrempelig manier kennis kunnen maken met de veganistische levensstijl, een sterk sociale functie heeft.

#
Sharon Breidel

Agile (Team) Coach

+31 (0)20 24 02 595
 mail mij