Maak kennis met Simon de Graaf

Simon de Graaf.png

Simon de Graaf is gecertificeerd Professional Scrum Master (PSM II), SAFe Program Consultant (SPC) , SAFe Product Owner/Product Manager (POPM I), Professional Scrum Product Owner (PSPO I), SAFe Scrum master (SSM) en Agile coach bij AgilityMasters.com. Simon heeft een master in Organisatiewetenschappen en een bachelor in Psychologie. 

Simon heeft hands-on ervaring met het faciliteren van Scrum Teams. Hij heeft veel ervaring als trainer, en in het geven van verschillende samenwerkings- (Agile) games, waaronder de Mondriaan Challenge. Tevens heeft Simon als software tester gewerkt binnen Scrum Teams van zowel non-profit als een beursgenoteerde organisatie. 

Door te hebben gewerkt als (gekwalificeerd) universitair docent kan hij aantoonbaar leerdoelen ontwerpen, meten en realiseren. Het zit in de natuur van Simon om zich onder te dompelen in een (werk)omgeving en deze zich eigen te maken. Hierdoor ervaren mensen hem als betrokken en oprecht.

Simon geeft via onze business partner Gladwell Academy, trainingen op het gebied van Scrum en SAFe.

Naast zijn werk sport Simon graag: wielrennen, korfbal en andere sporten. Hij geniet van zijn gezin, reizen, koken en eten, liefst met een passende wijn of een lekker biertje. 

SPC 5.png
SSM certified.png
POPM certified.png
IC-Agile-Authorized-Instructor.png
PSPO I.svg
PSM II.png
#
Simon de Graaf

+31 (0)20 24 02 595
 mail 

Als je geen 'NEE' kunt zeggen, betekent je 'JA' niets.
– Simon de Graaf