Maak kennis met Victor Do Rosario

kennis
enthousiasme
motiveren

Victor Do Rosario is Scrum Master / Agile (Team) Coach bij AgilityMasters.com en houdt zich onder andere bezig met het coachen van Scrum Teams.
 
Victor heeft een bachelor in Commerciële Economie (Hogeschool INHOLLAND) en heeft ruime ervaring in het Agile werken bij onder andere financiële dienstverleners, overheden en customer service organisaties. Hij is gecertificeerd Scrum Master, SAFe Program Consultant (SPC), Product Owner en Lean Six Sigma Green Belt.

Victor beschikt over sterke communicatieve- en analyserende vaardigheden en weet mensen te enthousiasmeren in het veranderingsproces. In stressvolle situaties weet hij met humor en daadkracht het overzicht te behouden. Zijn drive is om met de juiste Agile-mindset, mensen en teams naar een hoger (zelfststandigheids) niveau te brengen.

Victor is sportief, pragmatisch, open, sensitief, motiverend en betrokken.

In zijn vrije tijd brengt Victor tijd door met zijn vrienden en familie, geniet hij van reizen, Zuid-Amerikaanse dansen, muziek, lezen en doet hij aan voetbal. Verder helpt Victor graag mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling.

#
Victor Do Rosario

Scrum Master / Agile (Team) Coach

+31 (0)20 2402 595
 e-mail