Maak kennis met Wessel van Herwijnen

Wessel van Herwijnen_B.png

Wessel van Herwijnen is Managing Partner en founder van AgilityMasters.com. Als serie ondernemer is hij met zijn laatste bedrijven onder andere winnaar van een gouden 'FD Gazellen',  dé award voor het snelstgroeiende bedrijf van Nederland. Ook werd hij meerdere keren genomineerd voor een 'High Growth' Award: de prijs voor Nederlandse ondernemingen die, naast hoge omzetgroei, ook kwalitatieve doelstellingen hebben gerealiseerd over een periode van drie jaar.

Wessel heeft veel ervaring met de uitbesteding van het resourcing proces (Business Proces Outsourcing). Hij wil zijn opdrachtgevers graag helpen in het leveren van de beste Agile coaches en Scrum Masters voor hun Agile (verander)programma.

De scale-up AgilityMasters.com (2017) groeit door. In 2021 is het team verder uitgebreid en telt het zo'n 30 mensen. Wessel zet zijn drive en enthousiasme in om zijn team met gecertificeerde Agile coaches en Scrum Masters geskilled in kennis en kunde en in de verschillende Agile frameworks, constant verder te ontwikkelen. Dit 'boeien en binden' en het verder vormen van het team in hun verschillende rollen is voor hem van groot belang. De 'Why' van AgilityMasters.com is: "Journey for Growth", waarbij groei in de eerste plaats staat voor de ontwikkeling en stap voorwaarts die de opdrachtgevers maken in het volwassen worden in het Agile werken. Tevens betreft deze groei de persoonlijke ontwikkeling van de AgilityMasters.com coaches zelf.'

Naast AgilityMasters.com houdt Wessel ervan tijd met zijn gezin door te brengen en is hij zeer sportief: hardlopen, Rocycle, HIIT en skiën zijn favoriete sporten.

 

#

Wessel van Herwijnen
Managing Partner 

+31 (0)6 53 89 00 33
 mail mij