Maak kennis met Wibke Sandau

Wibke_Sandau.jpg

Wibke Sandau is Agile coach, Proces- en Design Thinking Facilitator en Scrum Master (CSM) bij AgilityMasters.com. Ze heeft een Master in Sociale en Organisatiepsychologie en heeft de training Design Thinking gevolgd aan de HPI School of Design Thinking in Potsdam. 

Wibke werkt als Agile coach en facilitator in zowel de profit- als de non-profitsector. Ze is gepassioneerd over het helpen, begrijpen en gebruiken van Agile methodologieën zoals Design Thinking om een mindset van gebruikersgerichte oplossingen en iteratief denken en handelen aan te nemen. Samen met klanten richt ze zich op het ontwikkelen van strategieën voor het implementeren van een duurzame cultuur van innovatie en het implementeren van Agile werkprocessen in organisaties.

De afgelopen jaren heeft Wibke als Agile Coach productteams ondersteund bij het implementeren van Agile. Ze is gespecialiseerd op het gebied van het Nieuwe Werken, Agile leiderschap en Agile transformatie. Daarnaast geeft ze regelmatig Design Thinking trainingen voor de Design Thinkers Academy in Amsterdam en faciliteert ze Design Thinking sprints.

Naast haar werk houdt Wibke van hardlopen, reizen en schilderen. Ze begeleidt het project ‘Groeituin’ voor vrijwilligers, projectorganisatie en tuinbouw en is zelf ook vaak in het groen te vinden. 

BADGES_FINAL_PAL-I_600.png
CSM Scrum Master.png
SPC 5.png

Wat klanten zeggen over Wibke Sandau

  • Wibke heeft een cruciale rol gespeeld in de samenwerking met het New Segments-leiderschapsteam aan de Vision-setting. Tijdens de sessie hield ze ons scherp en weet ze ons op een fijne manier zachtjes naar ons doel te duwen. Ik wil Wibke bedanken voor de drive, passie en inzet die ze met zich meebrengt.
    – Merce Willekens Directeur Product Booking.com
  • Wibke toont passie en enthousiasme in haar werk. Dit maakt duidelijk dat ze echt geeft om wat ze doet. Vreugde en het vermogen om te lachen. Een gestructureerde manier van werken en een kracht om orde te scheppen in de chaos.
    – Olivia Logan, voormalig Agile Coach Booking.com
  • Wibke heeft de overtuigingskracht om walvissen op het land te verplaatsen.
    – Deelnemer Knowmads
#
Wibke Sandau

+31 (0)20 24 02 595
 mail 

Accepteer wat is, laat los wat was en heb vertrouwen in wat zal zijn
– Wibke Sandau