Webinar 'Accelerate Your Scrum Formula 1 Style'!

Wil je Scrum voor jouw organisatie versnellen? Doe dit met behulp van high-performance teaming, zoals gebruikt in de Formule 1. Hier is snelheid immers van het grootste belang en maken de kleinste verbeteringen een enorm verschil. In dit ruim 1 uur durende webinar laten Laïla Nouijeh en Laurens Bonnema je zien hoe je deze technieken in jouw omgeving kunt gebruiken en geven je tips & tricks.

Inhoud

Laïla Nouijeh heeft een grondige kennis van alle aspecten van de Formule 1, een sterke en persoonlijke band met de teams (in het bijzonder Red Bull), en ze gebruikt metaforen uit de F1 om Scrum-evenementen met haar teams te faciliteren. De principes van F1-teams kunnen teams in elke branche helpen om erachter te komen tot hoeveel meer ze in staat zijn.

Laïla en Laurens hebben een ‘F1 Sprint Retrospective format’ ontwikkeld dat ertoe heeft bijgedragen dat zelfs de meest stellige teams verbeteringen hebben kunnen herkennen en uitvoeren. Teams zijn tenslotte nooit klaar met verbeteren, zelfs als ze denken van wel. In dit ruim 1 uur durende webinar laten Laïla Nouijeh en Laurens Bonnema je zien hoe je deze technieken in jouw omgeving kunt gebruiken en geven je tips & tricks.

Bekijk dit webinar als je:

- Scrum maximaal wilt benutten voor jouw organisatie

- Twee keer zoveel werk wilt doen in de helft van de tijd

- De prestaties van het team wilt maximeren

- Meteen aan de slag wilt met ideeën voor experimenten die je kunt uitvoeren in jouw organisatie  

 

Laïla Nouijeh is Scrum Master bij PGGM waar ze meerdere IT-teams begeleidt. Haar sterke sociale vaardigheden, eerlijkheid en krachtige drive stellen haar in staat mensen en teams te motiveren om hun prestaties maximaal te benutten. Ze is nieuwsgierig en leergierig en zoekt voortdurend naar manieren om zichzelf en haar teams te verbeteren.

Laurens Bonnema is trainer en management consultant bij Gladwell Academy. Laurens helpt leiders om high-performance organisaties te creëren door hen te begeleiden in te omarmen wie ze zijn. Zijn kennis maakt hem gekwalificeerd om leiders te helpen bij het creëren van effectieve transities op elke schaal.

Kijk hier het webinar terug!
#

Datum woensdag 21 april 2021 jl
Presentatie 'Accelerate your Scrum Formula 1 Style!' 
Duur webinar ruim 1 uur
Prijs kosteloos
 

Share this page