'Conquering the Culture Secret' door Beverly Fuller

Beverly Fuller, Senior Consultant bij BlinkLane Consulting, laat zien hoe de onderliggende verhoudingen, overtuigingen en waarden van individuen, de heersende cultuur van een organisatie bepalen en beïnvloeden. Ze geeft inzicht in hoe deze waarden zich vertalen in gedrag dat duurzame verandering in kleine en grootschalige organisatorische transformaties kan belemmeren óf bevorderen.


How values permeate organizational culture and the implications for sustainable change in (Agile) transformations. 

Als Agile coach weet je dat wanneer je werkt aan (Agile) transformaties bij jouw opdrachtgever, je vaak rekening moet houden met uitdagingen die te maken hebben met de organisatiecultuur. 

Om jou en andere coaches te helpen laat Beverly Fuller, Senior Consultant bij BlinkLane Consulting, tijdens deze Meetup zien hoe de onderliggende verhoudingen, overtuigingen en waarden van individuen, de heersende cultuur van een organisatie bepalen en beïnvloeden. Ze geeft inzicht in hoe deze waarden zich vertalen in gedrag dat duurzame verandering in kleine en grootschalige organisatorische transformaties kan belemmeren óf bevorderen. Deze inzichten dienen voor jou als ondersteuning in jouw coaching werkzaamheden om het individueel en groepsbewustzijn te stimuleren, met name voor eigenaarschap en verantwoordelijkheid voor gedragsverandering, van Scrum Masters tot CEO's.

Wat gaan we samen doen?  
In deze Meetup vertelt Beverly Fuller over het ongrijpbare onderwerp organisatiecultuur. Voor jou als Agile (team) coach een interessant en intrigerend onderwerp, waar je dagelijks mee om moet gaan. Beverly reikt je inspiratie én inzichten aan.

Let op: er is een gelimiteerde hoeveelheid plaatsen beschikbaar. De Meetup is Engelstalig.

Wanneer?
Woensdag 28 september 2022

Programma
17:30 - 18:30 uur inloop met broodjes en soep
18:30 - 20:00 uur interactieve presentatie
20:00 - 21:00 uur borrel

Locatie
Van der Valk Hotel Amsterdam, Joan Muyskenweg 20 te Amsterdam.

Over Beverly Fuller
Beverly Fuller (1974) is een industrieel-/ organisatiepsycholoog met twintig jaar ervaring in HRM en consulting op het gebied van leiderschap en talentmanagement. Tijdens de AgilityMasters.com Meetup 'Conquering the Culture Secret' brengt ze haar ervaringen als Senior Consultant, ondernemer in Zuid-Afrika, HRM manager bij EY en eigenaar van Optimum People samen tot een unieke set informatie waar jij direct mee aan de slag kunt.

Schrijf je hier in!
#

Datum woensdag 28 september 2022
Aanvang 17:30 uur
Meetup Beverly Fuller
Entree gratis
Locatie van der Valk Hotel Amsterdam,
Joan Muyskenweg 20 te Amsterdam
Parkeren in alle gevallen betaald

Let op: de Meetup is Engelstalig