Woensdag 27 januari 2021 // Afgelopen

Presentatie COIN Arent van 't Spijker


19:30 Welkom door Wessel van Herwijnen, managing partner AgilityMasters.com

19:35 - 20:30  Start presentatie COIN door Arent van 't Spijker (BlinkLane Consulting)

20.30 - 21.00  Ask me anything met Arent van 't Spijker

21:00  Afsluiting

Arent van 't Spijker is een expert in bedrijfsinnovatie en partner bij BlinkLane Consulting. Hij is  oprichter van het Continuous Innovation Framework (COIN), en auteur van twee boeken: 'Continuous Innovation' (2019) en 'The New Oil: Use Innovative Business Models to Turn Data into Profit'. Van het eerste boek verloten we een exemplaar onder alle deelnemers, na Arent's presentatie.

Arent heeft meer dan 20 jaar ervaring in informatiemanagement in een scala aan organisaties en bedrijfstakken. Zijn focus ligt op informatie als drijfveer voor innovatie en in het activeren en te gelde maken van de waarde die in data besloten ligt.

Arent is thought leader op het gebied van Big Data en het vercommercialiseren van data door bedrijven. Hij is een creatief en inspirerend spreker en kan putten uit een uitgebreide kennis van (en ervaring in) het managen van zowel gestructureerde als ongestructureerde data. Zijn kennisgebied omvat Data Driven Strategy, Business Model Innovation, Big Data, Business Intelligence, Informatiemanagement, Competitive Intelligence en Agile werkmethoden.

Arent van 't Spijker heeft een diep inzicht in de zakelijke waarde van digitale technologie. Hij heeft uitgebreide kennis van (en ervaring met) het managen van de impact van nieuwe technologie op bedrijfsstrategie, innovatiemanagement en grootschalige inzet van Agile werken. Als partner bij BlinkLane Consulting is Arent van 't Spijker vertrouwd adviseur voor senior management in wereldwijde corporate organisaties. Hij schrijft op diverse blogs en websites over organisatorische wendbaarheid en innovatie.


Aanmelden niet meer mogelijk
#

Datum: woensdag 27 januari 2021
Tijden 19:30 uur - 21:00 uur
Meetup presentatie 'COIN' door Arent van 't Spijker (BlinkLane Consulting) 
Prijs kosteloos
Vorm remote webinar

Share this page