Woensdag 23 september 2020 // Afgelopen

Save the date: woensdag 23 september de AgilityMasters.com Meetup. Dé gelegenheid om elkaar remote te spreken en kennis te delen. Ben je erbij?Veel organisaties houden er rekening mee dat de hybride werkvorm van thuiswerken en werken op kantoor de norm wordt. In hoeverre zijn organisaties daar al op ingericht? En wat zijn de consequenties hiervan? Marijt Weerts, Senior Agile coach, gaat er nader op in.

Zoals het was voordat de Corona- crisis uitbrak, wordt het niet meer. Niet in de laatste plaats omdat er bepaalde voordelen zitten aan de nieuwe manier van werken die organisaties en werknemers niet kwijt willen. Wat die voordelen, en de nadelen, zijn, gaan we bekijken. En ook hoe de hybride werkvorm er in de praktijk uitziet. Veel bedrijven hebben hierin inmiddels een effectieve vorm gevonden maar lang nog niet allemaal. Thuiswerken zal in ieder geval een onderdeel blijven van de werkweek.

Waarom?
Ook netwerken zoals we dat altijd deden is veranderd. AgilityMasters.com biedt je met deze remote Meetup daarom een online plek om elkaar te ontmoeten, kennis op te doen, te verbinden en/of elkaar te helpen actuele vraagstukken op te lossen. We merken bij AgilityMasters.com dat veel organisaties en een grote groep collega’s in deze tijd met nieuwe vraagstukken worstelt. Dit kunnen zaken zijn als: ‘hoe kan ik als Agile coach waarde toevoegen in het remote werken’, hoe kan ik bij de klantorganisatie zoveel mogelijk impact maken?’ of ‘hoe houd ik de teams gemotiveerd ook al werkt iedereen remote?’. Dit keer is het onderwerp: 'hybride werken is het nieuwe werken en gaat niet meer weg. Hoe kunnen organisaties hier het beste mee om gaan?'


Programma 23 september 2020

19:00 uur start remote sessie, introductie spreker

19:00 - 19:30 uur eerste deel presentatie

19:30 - 19:35 uur pauze

19:35 - 20:00 uur tweede deel presentatie

20:00 - 20:25 uur stel je vraag aan de specialist

20:30 uur afsluiting en einde


Reserveer nu een plek
#

Datum woensdag 23 september 2020
Tijd 19:00 - 20:30 uur (remote)
Onderwerp hoe gaan we om met hybride werken?
Presentatie Senior Agile coach Marijt Weerts
Prijs kosteloos

Share this page