20 Mei 2020 het AgilityMasters.com XpertsLab

AgilityMasters.com biedt een online podium waar we jou als collega in het werkveld van (Agile) coaching en organisatieverandering graag voor willen uitnodigen: het XpertsLab, deze eerste editie hosted by Roel de Ponti. Op deze plek bieden we vakbroeders een toegankelijk platform om te verbinden en elkaar te helpen actuele vraagstukken op te lossen.

Waarom?

We merken bij AgilityMasters.com dat veel collega’s met vraagstukken worstelen in deze tijd. Dit kunnen uitdagingen zijn als: ‘hoe kan ik als Agile coach waarde toevoegen in het remote werken’ , ‘hoe kan ik bij de klantorganisatie zoveel mogelijk impact maken?’ of ‘hoe houd ik de teams gemotiveerd ook al werkt iedereen remote?’

Hoe werkt het?

Het XpertsLab is open voor iedereen en iedereen kan meedoen, maar, het is halen èn brengen. Je kunt een vraagstuk inbrengen bij de collega experts èn brengt je eigen expertise in. De experts zijn de deelnemers, we maken het podium samen. Daarnaast worden er cases van klanten van AgilityMasters.com ingebracht die we als experts, tezamen tot een oplossing gaan brengen.

Schrijf je in voor het XpertsLab op woensdag 20 mei via de link hieronder. Geef bij je inschrijving aan met welke vraag of vragen je worstelt en met welke expertise je anderen zou willen helpen. We gaan met elkaar sparren in verschillende break-out rooms. Natuurlijk met inbreng van experts op het gebied van (Agile) verandering en transformatie.

 

We hopen je woensdag 20 mei online te zien!
 

XpertsLab powered by AgilityMasters.com
Hosted by Roel de Ponti
Experts by AgilityMasters.com, Gladwell Academy, BlinkLane Consulting and… you!

Roel de Ponti is onze host tijdens dit XpertsLab. Roel is Agile coach bij AgilityMasters.com, SPC en RTE. Hij is gespecialiseerd in het coachen van Agile teams en het begeleiden van teams binnen veranderingsprocessen. Hij was eind vorig jaar spreker op de Scaling Agile India Conference, Bangalore, India.


Reserveer een plek online

Multimedia

Upload jouw foto's

Downloads

Nog geen downloads

Links

Nog geen links

#

Datum: woensdag 20 mei 2020
Tijd: 19:30 uur - 21:00 uur
XpertsLab host: Roel de Ponti
Prijs: kosteloos
Inschrijven: je kunt niet meer inschrijven

Share this page