Het Open AgilityMasters.com XpertsLab

AgilityMasters.com biedt 20 mei 2020 een online open podium waar we jou als collega in het werkveld van (Agile) coaching en organisatieverandering graag voor willen uitnodigen: het XpertsLab. Op deze plek bieden we vakbroeders een toegankelijk platform om te verbinden en elkaar te helpen actuele vraagstukken op te lossen.

Waarom?

Wij merken dat veel collega’s met vraagstukken worstelen, uitdagingen als: ‘hoe kan ik als Agile coach waarde toevoegen in het remote werken’ , ‘hoe kan ik bij de klantorganisatie zoveel mogelijk impact maken?’ of ‘hoe houd ik de teams gemotiveerd ook al werkt iedereen remote?’

Hoe werkt het?

Het XpertsLab is open voor iedereen en iedereen kan meedoen, maar het model is halen èn brengen. Er zijn interessante actuele vraagstukken, je kunt een vraagstuk inbrengen bij de collega experts èn je brengt je eigen expertise in. De experts zijn de deelnemers, we maken het podium samen. Daarnaast worden er cases van klanten van AgilityMasters.com ingebracht die we als experts, tezamen tot een oplossing gaan brengen.

Schrijf je in voor het XpertsLab op woensdag 20 mei 2020. Geef bij je inschrijving aan met welke vraag of vragen je worstelt en met welke expertise je anderen zou willen helpen. We gaan met elkaar sparren om verder te komen. Natuurlijk met inbreng van experts op het gebied van (Agile) verandering en transformatie.

We hopen je woensdag 20 mei online te zien!

XpertsLab powered by AgilityMasters.com
Hosted by Roel de Ponti
Experts by AgilityMasters.com, Gladwell Academy, BlinkLane Consulting and… you!

Roel de Ponti is onze host tijdens dit XpertsLab. Roel is Senior Agile coach bij AgilityMasters.com, SPC en RTE. Hij is gespecialiseerd in het coachen van Agile teams en het begeleiden van teams binnen veranderprocessen. Hij was eind 2019 spreker op de Scaling Agile India Conference, Bangalore, India.


Je kunt niet meer inschrijven
#

Datum: woensdag 20 mei 2020
Tijd: 19:30 uur - 21:00 uur
XpertsLab host: Roel de Ponti
Prijs: kosteloos
Inschrijven: je kunt niet meer inschrijven

Share this page