Het AgilityMasters.com XpertsLab Incompany

AgilityMasters.com biedt een platform voor en door Agile experts: het AgilityMasters.com XpertsLab. Het XpertsLab kan op twee manieren worden ingezet: incompany bij organisaties om hun vraagstuk in te brengen waarna onze experts zich erover buigen om dit snel en adequaat op te lossen. Maatwerk dus. En tevens is het ExpertsLab een toegankelijk podium voor vakbroeders om te verbinden en elkaar te helpen actuele vraagstukken op te lossen.

Waarom?

We merken bij AgilityMasters.com dat veel organisaties met vraagstukken worstelen in deze tijd. Dit kunnen uitdagingen zijn als: ‘hoe kan ik als organisatie met de Agile werkwijze waarde toevoegen terwijl er deels remote gewerkt wordt’ , ‘hoe kan ik bij de klantorganisatie zoveel mogelijk impact maken?’ of ‘hoe houd ik de teams gemotiveerd?’ Soms is een externe visie dan gewenst en verfrissend. Het XpertsLab heeft als doel kennis delen en vraagstukken tot oplossing brengen.

Hoe werkt het?

Het AgilityMasters.com XpertsLab wordt incompany ingezet bij organisaties die een vraagstuk opgelost willen zien. Maar ook als open podium met vaste datum een paar keer per jaar, waar men voor kan inschrijven voor en door collega experts.

- Incompany XpertsLab:
een platform waar vragen met betrekking tot alles wat bij Agile transities komt kijken tot oplossing worden gebracht. Het incompany model wordt ingebracht binnen een organisatie die met een vraagstuk worstelt. Maatwerk dus. Op deze manier gebruiken onze experts hun expertise gericht om het vraagstuk op te lossen binnen een vooraf bepaalde tijd. 

- Open XpertsLab
een platform waar je zelf een vraagstuk kunt inbrengen bij de collega experts èn waar je je eigen expertise inbrengt. Tevens kunnen cases van klanten van AgilityMasters.com ingebracht worden die we als experts, tezamen tot een oplossing brengen. De experts zijn de deelnemers, we maken het platform samen.

XpertsLab powered by AgilityMasters.com
Hosted by Roel de Ponti
Experts by AgilityMasters.com, Gladwell Academy, BlinkLane Consulting and… you!

Roel de Ponti is de host tijdens het XpertsLab. Roel is partner en Senior Agile coach bij AgilityMasters.com, SPC en RTE. Hij is gespecialiseerd in het coachen van Agile teams en het begeleiden van teams binnen veranderingsprocessen. Hij was eind 2019 spreker op de Scaling Agile India Conference, Bangalore, India.#

XpertsLab host Roel de Ponti

Interesse? 
Wessel van Herwijnen
Managing Partner 
 +31 (0)6 53 89 00 33
wessel.van.herwijnen@agilitymasters.com

Share this page