Het AgilityMasters.com XpertsLab

AgilityMasters.com biedt een online podium waar we jou als collega in het werkveld van (Agile) coaching en organisatieverandering graag voor willen uitnodigen: het XpertsLab. Op deze plek bieden we vakbroeders een toegankelijk platform om te verbinden en elkaar te helpen actuele vraagstukken op te lossen.

Waarom?

We merken bij AgilityMasters.com dat veel collega’s met vraagstukken worstelen in deze tijd. Dit kunnen actuele uitdagingen zijn als: 'hoe kan ik mijn bedrijf zo flexibel mogelijk door deze moeilijke tijd loodsen',  ‘hoe kan ik als Agile coach waarde toevoegen in het remote werken’ , ‘hoe kan ik nu bij de klantorganisatie zoveel mogelijk impact maken?’ of ‘hoe houd ik de teams gemotiveerd ook al werkt iedereen remote?’

Hoe werkt het?

Het XpertsLab is open voor iedereen en iedereen kan meedoen, maar, het is halen èn brengen. Je kunt een vraagstuk inbrengen bij de collega experts èn brengt je eigen expertise in. De experts zijn de deelnemers, we maken het platform samen. Daarnaast kunnen er cases van klanten van AgilityMasters.com ingebracht worden die we als experts, tezamen tot een oplossing gaan brengen.

Voor het XpertsLab willen we jouw vraag graag tegen het licht houden. Bij je inschrijving nodigen we je daarom uit om jouw vraag op te geven. Welke vraag zou jij behandeld willen zien? Hieruit maken we een selectie en deze brengen we terug tot één vraagstuk per break-out room. Op deze manier kunnen we onze expertise gericht gebruiken en leren van en met elkaar. 

We hopen je online te zien!

XpertsLab powered by AgilityMasters.com
Hosted by Roel de Ponti
Experts by AgilityMasters.com, Gladwell Academy, BlinkLane Consulting and… you!

Roel de Ponti is onze host tijdens dit XpertsLab. Roel is Agile coach bij AgilityMasters.com, SPC en RTE. Hij is gespecialiseerd in het coachen van Agile teams en het begeleiden van teams binnen veranderingsprocessen. Hij was eind vorig jaar spreker op de Scaling Agile India Conference, Bangalore, India.


Je kunt niet meer inschrijven

Multimedia

Upload jouw foto's

Downloads

Nog geen downloads

Links

Nog geen links

#

Datum: open
Tijd: 19:30 uur - 21:00 uur
XpertsLab host: Roel de Ponti
Prijs: kosteloos
Inschrijven: info@agilitymasters.com

Share this page