XpertsLab 'What is value?' woensdag 18 mei

AgilityMasters.com biedt een online open podium waar we jou als collega in het werkveld van (Agile) coaching en organisatieverandering graag voor willen uitnodigen: het XpertsLab. Op deze plek bieden we vakbroeders een toegankelijk platform om te verbinden en elkaar te helpen actuele vraagstukken op te lossen. Schrijf in!

Wat is het XpertsLab?

Het XpertsLab is een online platform, open voor iedereen en iedereen kan meedoen. Het model is halen èn brengen. Er zijn interessante actuele vraagstukken, je kunt een vraagstuk inbrengen bij de collega experts èn je brengt je eigen expertise in. De experts zijn de deelnemers, we maken het podium samen. Daarnaast worden er af en toe ook cases van klanten van AgilityMasters.com ingebracht die we als experts, tezamen tot een oplossing gaan brengen.

XpertsLab 'What is value?'

'Agility' gaat over het ontdekken, ontwikkelen en leveren van waarde aan klanten. Agile coaches proberen alles wat ze doen te organiseren rondom het toevoegen van die waarde. Toch zien we in de praktijk dat het veel organisaties niet lukt om te ontdekken wie de klant is en/of hoe zij waarde ontvangen. Dit veroorzaakt onnodig werk en afgehaakte medewerkers!  

In dit seminar gaan we terug naar de basis: wat is waarde, wie ervaart die waarde en hoe voegen wij waarde toe? En... we doen een paar oefeningen om deze schijnbaar eenvoudige uitdaging samen aan te pakken!

Dit XpertsLab is hosted by Senior Agile coaches Roel de Ponti & Dennis Mansell.

Roel de Ponti is Senior Agile coach, SPC, RTE, trainer en partner bij AgilityMasters.com. Hij is gespecialiseerd in het coachen van Agile teams en het begeleiden van teams binnen veranderprocessen. 

Dennis Mansell is Senior Scrum Master, SPC, trainer en PST - kandidaat voor Scrum.org., bij AgilityMasters.com. Hij is gespecialiseerd in teamprestaties, of het nu gaat om productinnovatie en -ontwikkeling, bedrijfsvoering, of de operatie.


Schrijf je hier in!
#

XpertsLab 'What is value? (remote)
Datum
18 mei
Tijd 19:30 uur - 21:00 uur
XpertsLab hosts Roel de Ponti en Dennis Mansell
Prijs kosteloos
Inschrijven via de knop onderaan deze pagina

Share this page