Maak kennis met Natasha de Vreeze

enthousiasme
coaching
motivatie

Natasha de Vreeze is Agile Coach bij AgilityMasters.com en begeleidt value streams en business en IT teams op hun zoektocht naar het best mogelijke resultaat. 

Natasha is WO opgeleid (MsC) in Chemical Engineering (Moskou) en heeft hierin later ook een promotieonderzoek gedaan (Universiteit Twente). Natasha is gecertificeerd Agile Coach en Scrum Master (PSM1). Tevens is ze professioneel Scrum Product Owner (PSPO), SAFe Product Manager/Product Owner, SAFe Program Consultant en Lean Change Practitioner. 

Natasha heeft bij zowel grote internationale als kleine organisaties gewerkt. In haar laatste rol was zij één van de twee Agile transitiecoaches. Zij is trots op haar bijdrage bij het programma dat de omschakeling naar een Agile organisatie heeft gerealiseerd. Natasha heeft ruime ervaring met het coachen van teams en is in staat om een gehele ART met alle betrokkenen in de juiste Agile mindset te krijgen. Ook geeft Natasha via onze partner Gladwell Academy, trainingen op het gebied van Agile, Scrum en SAFe.

Natasha is optimistisch, resultaatgericht, betrokken en omarmt veranderingen om zichzelf (en anderen) te helpen zich verder te ontwikkelen.

Naast heel veel lezen, houdt ze van goede koffie, koken, geschiedenis en reizen.

#
Natasha de Vreeze

Agile Coach

+31 (0)20 2402 595
 e-mail