Maak kennis met Valerie Vafi

40% kennis
40% enthousiasme
20% motiveren

Valerie Vafi is Business Development Manager bij AgilityMasters.com. Zij is verantwoordelijk voor het beheren en verder uitbouwen van de business, met als doel de relaties met klanten te versterken en de groeiambities van AgilityMasters.com te verwezenlijken.

Valerie heeft na haar bachelor eerst ervaring opgedaan in de tv- & filmwereld en vervolgens heeft ze diverse commerciële rollen in de zakelijke dienstverlening vervuld. De laatste jaren deed zij dat in de (IT) arbeidsbemiddeling en in haar laatste rol heeft zij vanaf scratch een succesvolle business unit in de IT detachering opgezet.

Valerie is een energieke, doortastende open persoonlijkheid die is opgegroeid in het nuchtere oosten van het land. Ze gaat graag op zoek naar de kern en haar ontgaan maar weinig details. Ze geniet van het persoonlijke contact met mensen en de duurzame relatie die ze opbouwt. 

Naast haar werk is ze een hele trotse moeder van Arthur en Max, is ze gek op Indiaas eten en ondanks dat ze vroeger veel gehockeyd heeft, doet ze nu aan yoga. Ze heeft een rijk sociaal leven waar ze ook graag haar tijd mee doorbrengt. Ze is erg geïnteresseerd in alles op het gebied van persoonlijke ontwikkeling (onder andere 365dagensuccesvol, Tony Robbins), maar ook naar de wetenschappelijke weetjes uit de Quest!

In mijn DNA

#

Indiaas eten
Yoga
Weetjes uit de Quest