#
Lees in 6 minuten

5 manieren hoe jij je als Agile coach bij AgilityMasters.com razendsnel kunt ontwikkelen

Ben jij als Agile coach op zoek naar nieuwe uitdagingen? Wil jij je verder ontwikkelen binnen een organisatie die alles op alles zet om jouw maximale potentieel naar boven te halen? Wil jij je eigen ontwikkelpad bepalen terwijl je werkt voor de grootste en bekendste organisaties ter wereld? En wil jij bijdragen aan geweldige evenementen, vol met gelijkgestemden? Dat kan allemaal bij ons! Deze 5 pijlers van Agilitymasters.com zorgen er vanaf je eerste dag voor dat je je razendsnel kunt ontwikkelen.

1. AgilityMasters.com voert opdrachten uit bij de grootste opdrachtgevers van Nederland

AgilityMasters.com is dé organisatie die door de grootste bedrijven van Nederland gevonden wordt zodra ze meer willen weten over Agile coaching, transformatie van teams of Scrum. Niet voor niets werken onze Agile coaches voor opdrachtgevers als Achmea, NIKE, diverse grote Gemeentes, de Schiphol Groep, Nationale Nederlanden en de Nationale Politie. Zie hier een groter overzicht van onze opdrachtgevers

Door te werken met professionele organisaties die in binnen- en buitenland tot de top behoren, ontwikkelen onze Agile coaches zich razendsnel. Lees hierover meer in onze blog ‘Hoe de variatie aan opdrachten én opdrachtgevers bijdraagt aan jouw ontwikkeling als Agile coach’. 

DSCF0978_klein.jpg

2. AgilityMasters.com werkt in een internationale landscape

Het kantoor van Agilitymasters.com bevindt zich op de Amsterdamse Zuidas, hierdoor bevinden multinationals zich letterlijk om de hoek. Daarnaast vervullen onze Agile coaches hun opdrachten bij (inter)nationale opdrachtgevers.

Zo hebben onze coaches onder andere gewerkt voor Shell in Bangalore en voor AirFranceKLM in Parijs. Deze diversiteit aan opdrachtgevers, aan collega’s en locaties waarop gewerkt wordt, draagt zodoende fundamenteel bij aan de ontwikkeling van onze Agile coaches. 

3. AgilityMasters.com biedt haar Agile coaches en Scrum Masters gratis toegang tot een ongekend aanbod aan internationale opleidingen en trainingen

Heb jij je als Agile coach altijd al verder willen ontwikkelen? Maar kwam je steeds niet toe aan die training, of stelt je werkgever je misschien niet in staat om interessante opleidingen te volgen? Dat is bij AgilityMasters.com wel anders!

Door een partnership tussen Gladwell Academy en AgilityMasters.com zijn we in staat om een uitgebreid scala aan internationale trainingen en opleidingen aan te bieden. Denk bijvoorbeeld aan de internationaal geacrediteerde ICAgile Agile coach opleiding via ICAgile of de Post HBO Agile coach opleiding van Gladwell Academy. Bij AgilityMasters.com krijg je de volledige vrijheid om zelf te kiezen hoe je je verder ontwikkelt. 

DSCF0983_klein.jpg

4. Agile coaches krijgen bij AgilityMasters.com de ruimte om hun eigen ontwikkeling te sturen

Of je nu gecertificeerd wil worden via ons partnership met Gladwell Academy, of simpelweg een webinar wil volgen, alles is mogelijk bij AgilityMasters.com. Zo organiseren we zelf met regelmaat ook evenementen waar jij aan kunt bijdragen, of waar je van kunt leren. Zo bieden wij het XpertsLab aan; een terugkerende webinar serie waarin onze eigen Agile coaches jou meenemen in de meest interessante onderwerpen. Denk bijvoorbeeld aan XpertsLab What is Value? Waarin Senior Agile Coach Roel de Ponti en Senior Scrum Master Dennis Mansell in het vraagstuk ‘Wat is waarde nu echt binnen een organisatie?’ duiken. 

Verwacht zeker vier XpertsLab webinars per jaar, toegang tot jaarlijkse evenementen zoals de RTE Summit en de Agile Coach Conference en ga mee naar Het Grootste Kennisfestival. Intern sparren we met elkaar tijdens wekelijkse Sync-meetings. 

Jouw ontwikkelpad is van jou, en dat laten we bij jou, maar we faciliteren het wel volledig voor je en we maken het je zo makkelijk mogelijk om jezelf te ontwikkelen op je eigen manier. Lees hier gerust meer over in onze blog ‘AgilityMasters.com biedt zijn coaches een uniek ontwikkelpad’. 

 

DSCF0151_klein.jpg

5. De Agile coaches van AgilityMasters.com maken deel uit van een unieke gemeenschap

De wekelijkse Sync-meetings, XpertsLab webinars, live Meetups met interessante gastsprekers en deelnemen aan verschillende evenementen passeerden al de revue, maar hoe komt dat tot stand? Vooral door de samenwerkingen tussen onze Agile coaches! 

Heb jij je als Agile coach altijd al willen optrekken je peers? Heb jij niet altijd een gelijkgestemde om mee te sparren? Heb jij het idee dat je bij een organisatie zit, die wel aan de slag wil met Agile werken maar het niet echt begrijpt? Dat komt vaak voor. Daarom zorgt AgilityMasters.com ervoor dat onze coaches elkaar weten te vinden op het moment dat het er toe doet. Via de Sync-meetings bijvoorbeeld. Iedere week is er een digitale meeting waaraan iedere Agile coach kan deelnemen. Hierin worden de uitdagingen besproken en wordt er kennis gedeeld. Zo trekken we ons aan elkaar op en leren van elkaar! 

En sommige opdrachten vereisen meerdere Agile coaches. Door een unieke samenwerking bij de opdrachtgever op te zetten kunnen de coaches elkaar snel vinden, eenvoudiger sparren en makkelijker tot de kern komen zodat ze meer waarde leveren voor de klant.

Van samenwerkingen bij opdrachtgevers tot wekelijkse sparsessies en van borrels na de leukste evenementen tot een gezamenlijk bezoek aan een kennisfestival. Bij AgilityMasters.com werken alle Agile coaches samen om maximaal impact te maken bij hun opdrachtgever. Hiernaast ontwikkelen ze zich zodoende op razendsnel niveau. In binnen én buitenland en dan ook nog eens voor de mooiste bedrijven ter wereld! 

Wil jij je als Agile coach ook verder ontwikkelen bij een organisatie die alles op alles zet om jouw potentieel te unlocken? Wil je ook van je collega Agile coaches en Scrum Masters leren? AgilityMasters.com biedt jou als Agile coach een clubhuis waar je kunt blijven leren. Waar je kunt sparren met elkaar. Waar de steilste leercurve die van de diversiteit aan opdrachten is! Wil je weten hoe wij elkaar nog meer challengen? 

Neem contact op met Wessel van Herwijnen via wessel.vanherwijnen@agilitymasters.com,
via 020 - 24 02 595 of via ons 
contactformulier en we vertellen je er graag alles over!

Share:

Soortgelijke onderwerpen

Team Moraal vs Happiness

Soms wordt het team gevraagd bij iedere Sprint Retrospective of de…

Happy Holidays: retrospective - deel 2 | de switch

De feestdagen zijn bij uitstek de periode van zelfreflectie: terugkijken op…

Een ongewoon refinement met unieke winst

In deze blog neemt Kitty Gigenpack, freelance Agile Coach, je mee in een…