#

Boeken top 3 Summer Special - 1/3

Om zeker te weten dat je tijdens je vakantie genoeg te lezen hebt, hebben we samen met onze Agile coaches deze 3-delige Summer Edition voor je samengesteld. Iedere week een 'Top 3' waarbij onze coaches vertellen waarom jij deze boeken niet mag missen.

Conversations of Change/
A guide to Implementing Workplace Change

Ongeveer een jaar geleden las ik een boek Conversations of Change/ A guide to Implementing Workplace Change van Dr. Jen Frahm. Wat een praktisch en makkelijk te lezen boek!

Conversations of Change/ A guide to Implementing Workplace ChangeJe wordt als het ware mee genomen op reis door de elementen van een succesvol benadering van een change traject. Wat ik het nuttigst in het boek vind, is dat Dr. Jennifer met je deelt hoe je de “usual”, vaak niet zo positieve ervaringen kunt vermijden. Dit boek gaat niet over theorieën. Dit boek geeft je lessen cadeau die komen vanuit vele jaren van ervaring in het veld en  de bijhorende littekens van de strijd.

Getipt door: Natasha de Vreeze
Agile Coach bij AgilityMasters.com

Handboek 'Teamcoaching'

In Nederland wemelt het van de coaches. Lifestyle, succes, agile. Noem maar op, maar hoe scheid je het kaf van het koren? 

Handboek 'Teamcoaching'In ‘handboek teamcoaching’ waar je onder andere leest wat je van een hoogwaardige coach mag verwachten, hoe zij/hij zich gedraagt en handelt & welke tips in het verschiet liggen, zijn onderwerpen die no-nonsense worden aangekaart. Uitgeroepen tot boek v/h jaar door de Orde van organisatiekundigen en -adviseurs. Een boek over hoe een ras echte professional het werk aanvliegt en dat ik al meerdere malen van harte heb aanbevolen aan vakgenoten. 

Getipt door: Simon de Graaf
Scrum Master & Agile (Team) Coach bij AgilityMasters.com

Scrum: A Pocket Guide

Scrum: A Pocket Guide van Gunther Verheyen is het perfecte boek om meer richting te geven aan de praktische context van het Scrum Framework.

Scrum: A Pocket GuideWil je meer begrip over de achtergrond, het hoe en waarom en een korte verdieping op bijvoorbeeld de Scrum Values? Gunther beschrijft het perfect. Klein van formaat (daarom ook Pocket Guide), maar groot van toegevoegde waarde. Mensen wereldwijd hebben deze informatie gebruikt om examens voor te bereiden, om een betere Scrum Master te worden of verder te komen in hun carrière. Een absolute must!

Getipt door: Sander Dur
Scrum Master & Agile (Team) Coach bij AgilityMasters.com

Share:

Soortgelijke onderwerpen

Hoe gaat trainen en opleiden er in de toekomst uitzien?

Miranda Goossens is CEO en één van de founders van onze business partner…

Als Agile coach sparren met gelijkgestemden? Ontdek hoe dat gaat bij AgilityMasters.com

De Agile coaches en Scrum Masters van AgilityMasters.com geven veel, zo…

Veranderende tradities

Hoe tradities veranderen en wat de waarde hiervan is: een mooi voorbeeld is…