Klant

Welke coaches levert AgilityMasters.com

AgilityMasters.com heeft een gespecialiseerde menukaart: wij leveren Agile Coaches en Scrum Masters. Als gevolg van specifieke klantvragen worden in de praktijk ook functies gecombineerd zoals Agile Coach / Scrum Master en die van Scrum Coach.

Binnen de rollen hebben wij een gevarieerd team qua senioriteit. Zo hebben wij voornamelijk 'sensei' en 'mom' coaches in dienst. Binnen dezelfde rol wordt er in de uitvoering ook gedifferentieerd in bijvoorbeeld: een Scrum Master die dedicated voor 1 team werkt, een Scrum Master die 2 teams tegelijk coacht of bijvoorbeeld een Scrum Master die de rol van 'scrum of scrums' vervult. De coaches hebben door hun kennis en ervaring inzicht en ervaring in diverse modellen, zoals bijvoorbeeld: Kanban, Scrum, SAFe en Spotify.

Lopende projecten

Op dit moment worden er in een grote variëteit van organisaties en branches projecten uitgevoerd. Dit geldt primair voor Nederland, maar ook daarbuiten. De projecten spelen zich voornamelijk af in een ICT-omgeving, langzaam maar zeker verschuift dit richting de business en HR.

De klantvragen die wij krijgen voor het leveren van Scrum Masters en Agile Coaches, zijn o.a.:

 Greenfield: de klant wil op Agile wijze gaan werken binnen de teams, maar weet niet hoe, en weet niet waar te beginnen;

Transitie naar Agile loopt: de klant heeft de transitie naar Agile ingezet en wil goede begeleiding daarin binnen een specifiek team of teams;

Agile werkt niet/niet naar behoren: de klant is op Agile wijze gaan werken, maar de verhoging van effectiviteit cq productiviteit van een team of teams blijft uit.

Agile Coaches en Scrum Masters in topvorm

AgilityMasters.com is een organisatie die coaches levert in de rollen van Agile Coach en Scrum Master op verschillende senioriteit niveaus.

Ja, ik wil een coach