Over AgilityMasters.com

Over AgilityMasters.com

AgilityMasters.com is een organisatie die coaches levert in de rollen van Agile Coach en Scrum Master op verschillende senioriteit niveaus. 

Zo worden haar klanten op projectmatige basis geholpen bij het implementeren, het ontwikkelen of het verbeteren van het Agile werken. Wij beschikken over zowel coaches in vaste dienst als ook een groep freelance professionals.

De markt heeft op dit moment behoefte aan gespecialiseerde en gecommitteerde teams. Niet meer de leveranciers met alleskunners, maar een klein team van professionals die veel verstand van een bepaald kennisgebied hebben, niche kennis dus. AgilityMasters.com begeeft zich binnen de niche van Agile en geeft hier invulling aan door het leveren van Scrum Masters en Agile Coaches.

Mindset.png

Steeds meer organisaties zien het belang van het Agile gedachtegoed in om de kwaliteit en productiviteit te verhogen. Het implementeren van deze nieuwe werkwijze blijkt echter in de praktijk vaak tegen te vallen. De visie van AgilityMasters.com is dat het Agile werken gezien moet worden als een bepaalde mindset, en meer dan alleen een nieuwe – instrumentele – manier van projectmanagement.

Vanuit onze visie is het implementeren van een Agile werkwijze geen koud kunstje, maar een wel overwogen proces waar de juiste en beste coaches voor nodig zijn. AgilityMasters.com levert deze coaches.

AgilityMasters.com beschikt over een groot aantal top coaches die op een specifieke manier zijn geworven. Dit zijn zowel coaches vast in dienst of ZZP’ers die werken op projectbasis. Onze coaches voldoen aan een door ons vastgesteld DNA. Dit DNA is opgesteld aan de hand van de ‘BIG 5’ assessment methode.

Top-Coaches.png

De mate waarin de kandidaat de kwaliteiten in zich heeft, wordt door middel van een assessment in kaart gebracht. De kwaliteit en persoonlijke ontwikkeling van onze coaches wordt middels dit assessment gewaarborgd. Onze coaches beschikken over de eigenschappen van een ‘servant leader’ en weten hoe het is om een team te dienen en op die manier een proces naar een hoger niveau te tillen.

De coaches van AgilityMasters.com zijn de motor van het bedrijf. Ontwikkeling en groei staan dan ook centraal in het proces om onze coaches constant naar een hoger niveau te tillen. Bij het verzorgen van deze constante groei wordt er gekeken naar persoonlijke ontwikkelingskansen. Door de samenwerking met Gladwell Academy bieden wij onze coaches de mogelijkheid om trainingen te volgen of te geven.

Zie ook de volgende onderwerpen:

Training & ontwikkling