AgilityMasters.com ondersteund bedrijven in hun transitie naar Agile werken. Wij leveren coaches in de rol van Agile coach en Scrum Master en werken met verschillende soorten senioriteit niveaus. 

We helpen onze klanten op projectmatige basis bij het implementeren, ontwikkelen of verbeteren van het Agile werken. Wij beschikken over zowel coaches in vaste dienst als een groep freelance professionals.

Mindset.png

Onze visie

Onze visie luidt: ‘Journey for growth’. Wij vinden dat Agile werken gezien moet worden als een bepaalde mindset, en meer dan alleen een nieuwe – instrumentele – manier van projectmanagement. Volgens AgilityMasters.com gaat het om continue groeien, ontwikkelen en leren. AgilityMasters.com hecht veel waar de aan deze visie. De visie is terug te zien zowel in de groei en ontwikkeling van onze eigen coaches, als bij de klanten waar onze coaches de opdrachten uitvoeren. Ga jij met ons mee op reis?

Top coaches

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. AgilityMasters.com is een mensenbedrijf en beschikt over een selecte groep top coaches. Deze coaches voldoen aan een door ons vastgesteld DNA. Dit DNA is opgesteld aan de hand van de ‘BIG 5’ assessment methode. 

Specialisten.png

Onze coaches beschikken over de eigenschappen van een ‘servant leader’ en weten hoe het is om een team te dienen en op die manier een proces naar een hoger niveau te tillen. 

De coaches van AgilityMasters.com zijn de motor en het gezicht van het bedrijf. Ontwikkeling en groei staan dan ook centraal in het proces om onze coaches constant naar een hoger niveau te brengen. Bij het verzorgen van deze constante groei wordt er gekeken naar persoonlijke ontwikkelingskansen. Door de samenwerking met onze business partner Gladwell Academy bieden wij onze coaches de mogelijkheid om trainingen te volgen of te geven. Zoals onze visie luidt: Het is een continue ‘Journey for growth’.

Netwerk.png

Groot netwerk

AgilityMasters.com heeft een groot netwerk van gespecialiseerde consultants en trainers. Onze business partners zijn BlinkLane Consulting en Gladwell Academy. De coaches van AgilityMaster.com verzorgen ook verschillende Agile en Scrum trainingen bij Gladwell Academy. Naast het verzorgen van de trainingen hebben de coaches ook altijd de mogelijkheid om trainingen te volgens, mocht hier behoefte aan zijn. 

Door dit grote netwerk zijn wij continue op de hoogte van alle ontwikkelingen die er spelen binnen de markt.