Over AgilityMasters.com

AgilityMasters.com is een organisatie die coaches levert in de rollen van Agile Coach en Scrum Master op verschillende senioriteit niveaus. 

We helpen onze klanten op projectmatige basis bij het implementeren, ontwikkelen of verbeteren van het Agile werken. Wij beschikken over zowel coaches in vaste dienst als een groep freelance professionals.

Mindset.png

Onze visie

Steeds meer organisaties zien het belang van het Agile gedachtegoed in om de kwaliteit en productiviteit te verhogen. Het implementeren van deze nieuwe werkwijze blijkt echter in de praktijk vaak tegen te vallen. De visie van AgilityMasters.com is dat het Agile werken gezien moet worden als een bepaalde mindset, en meer dan alleen een nieuwe – instrumentele – manier van projectmanagement.

Top coaches

Wij beschikken over een selecte groep top coaches die voldoen aan een door ons vastgesteld DNA. Dit DNA is opgesteld aan de hand van de ‘BIG 5’ assessment methode.

Specialisten.png

De mate waarin de kandidaat de kwaliteiten in zich heeft, wordt door middel van een assessment in kaart gebracht. De kwaliteit en persoonlijke ontwikkeling van onze coaches wordt middels dit assessment gewaarborgd. Onze coaches beschikken over de eigenschappen van een ‘servant leader’ en weten hoe het is om een team te dienen en op die manier een proces naar een hoger niveau te tillen.

De coaches van AgilityMasters.com zijn de motor van het bedrijf. Ontwikkeling en groei staan dan ook centraal in het proces om onze coaches constant naar een hoger niveau te tillen. Bij het verzorgen van deze constante groei wordt er gekeken naar persoonlijke ontwikkelingskansen. Door de samenwerking met onze business partner Gladwell Academy bieden wij onze coaches de mogelijkheid om trainingen te volgen of te geven.

Netwerk.png

Groot netwerk

Onze business partners BlinkLane Consulting en Gladwell Academy bieden toegang tot een groot netwerk van gespecialiseerde consultants en trainers.

Zo zijn wij continue op de hoogte van alle ontwikkelingen die er spelen binnen de markt.