AgilityMasters.com ondersteunt bedrijven en organisaties in hun transitie naar Agile werken. Wij zetten onze coaches in in de rol van Agile (Team) Coach en Scrum Master en werken met verschillende soorten senioriteitsniveaus.
 

We ondersteunen op deze wijze onze opdrachtgevers op projectmatige basis bij het implementeren, ontwikkelen of verbeteren van het Agile werken. AgilityMasters.com beschikt over zowel coaches in vaste dienst als een groep zelfstandige, freelance professionals.

Mindset.png

de 'why' van AgilityMasters.com

Onze 'why': ‘Journey for growth’. Wij vinden dat Agile werken gezien moet worden als een bepaalde mindset, meer dan alleen een nieuwe, instrumentele manier van projectmanagement. Volgens AgilityMasters.com gaat Agile werken om continu groeien, ontwikkelen en leren. AgilityMasters.com hecht veel waarde aan deze visie en deze is dan ook terug te zien in zowel de groei en ontwikkeling van onze eigen coaches, als bij de opdrachtgevers waar onze Agile Coaches en Scrum Masters de projecten uitvoeren. Agile zit, kortom, in ons DNA.

Coaches AgilityMasters.com
Onze coaches beschikken allen over de eigenschappen van een ‘servant leader’ en weten hoe het is om een team te dienen en op die manier een proces naar een hoger niveau te tillen. De Agile Coaches en Scrum Masters van AgilityMasters.com zijn de motor én het gezicht van het bedrijf. Ontwikkeling en groei staan dan ook centraal in het proces om onze coaches constant naar een hoger niveau te brengen. Bij het realiseren en stimuleren van deze constante groei wordt er gekeken naar persoonlijke ontwikkelingskansen. Door de samenwerking met onze business partners Gladwell Academy en Blicklane Consulting, bieden wij onze coaches de mogelijkheid om trainingen te volgen of te geven. Zij blijven zich ontwikkelen zoals onze visie luidt: een continue 
'Journey for growth’.

Specialisten.png
Netwerk.png

Netwerk AgilityMasters.com

Wij hebben een groot eigen netwerk van gespecialiseerde coaches en trainers. Ons netwerk wordt nog versterkt door onze business partners Gladwell Academy en BlinkLane Consulting. Onze coaches verzorgen daar verschillende Agile en Scrum trainingen. Door ons specialistische eigen netwerk en door dat van onze partners, zijn wij continu en volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen die er spelen in de branche, en daarbuiten.

Agile Coaches & Scrum Masters

 
AgilityMasters.com ondersteunt bedrijven en organisaties op projectmatige basis in hun transitie naar Agile werken.

Zowel in het implementeren, ontwikkelen als verbeteren van het Agile werken worden onze coaches ingezet in de rollen van Agile (Team) Coach en Scrum Master, op verschillende senioriteitsniveaus.

Ons grote netwerk stelt ons in staat om voor elke opdracht de juiste coach te vinden en zo de perfecte match tussen project en coach te maken.