Maak kennis met Luca Savazzi

Luca Savazzi is Digital & Design Specialist bij AgilityMasters.com en is vanaf de start van de organisatie betrokken bij de creatieve en uitvoerende realisatie van de corporate branding en de visuele uitingen van het bedrijf. Luca is gecertificeerd Scrum Master (PSM I) en Design Sprint Facilitator. Door het organiseren van Design Sprints en SpeedLabs ondersteunt Luca het creatieve proces binnen het team van AgilityMasters.com en voor andere opdrachtgevers.

Luca is ook ondernemer: zijn bedrijf is gespecialiseerd in ideation, digitale media en grafisch design. Hij werkt voor verschillende bedrijven als art- of creative director en designer en is gecertificeerd Google specialist.

Luca is gedreven, initiatiefrijk, creatief en gedisciplineerd. Naast zijn werk houdt hij van gezond eten en gezond leven en is hij zeer sportief: zijn dagelijkse routine start in de sportschool.

PSM I.png
Design Sprint Master.png
COIN-Badge-DI.png

Wat klanten zeggen over Luca Savazzi

  • Ik vond de werkwijze met Luca ook erg prettig, omdat zijn werkwijze ervoor zorgt dat alles ruim op tijd klaar is.
    – Iris N.
  • Luca heeft dankzij zijn open houding meteen vanaf de start van het project een goede klik gehad met het development team. Ondanks de hoge tijdsdruk wist hij de gesprekken altijd luchtig te houden en hielp zijn energie bij het op peil houden van de motivatie. Luca heeft ondersteund bij het effectief uitvoeren van de documentatie van 10-tallen applicaties, waarvan enkele kritiek voor de bedrijfsvoering. Zijn ervaring met agile werken sloot goed aan bij het agile development team en zorgde voor een efficiënte aanpak middels een bord, waardoor de voortgang meteen heel tastbaar werd voor alle betrokkenen.
    – Rody L.
#

Luca Savazzi
Digital & Design Specialist

+31 (0)20 24 02 595
 mail mij

Verandering en innovatie mogelijk maken door een veilige omgeving te creëren en het beste in mensen naar boven te halen met coaching.
– Luca Savazzi