Maak kennis met Wessel van Herwijnen

Wessel van Herwijnen is Managing Partner en Founder van AgilityMasters.com. Hij is serie ondernemer en met zijn laatste bedrijven onder andere winnaar van een gouden 'FD Gazellen',  dé award voor het snelstgroeiende bedrijf van Nederland. Ook werd hij meerdere keren genomineerd voor een 'High Growth' Award: de prijs voor Nederlandse ondernemingen die, naast hoge omzetgroei, ook kwalitatieve doelstellingen hebben gerealiseerd over een periode van drie jaar.

Wessel heeft veel ervaring met de uitbesteding van het resourcing proces (Business Proces Outsourcing). Hij wil zijn opdrachtgevers graag helpen in het leveren van de beste Agile Coaches en Scrum Masters voor hun Agile (verander) programma.

Wessel heeft grote ambities om zijn start-up AgilityMasters.com (2017) verder te laten groeien. Hij zet zijn drive en enthousiasme in om zijn eigen team met gecertificeerde Agile Coaches en Scrum Masters geskilled in kennis en kunde en in de verschillende Agile frameworks, constant verder te ontwikkelen. Dit 'boeien en binden' en het verder ontwikkelen van het team in hun verschillende rollen is voor hem van groot belang.  De 'Why' van AgilityMasters.com is: "Journey for Growth". 'Groei staat in de eerste plaats voor de ontwikkeling en stap voorwaarts die onze opdrachtgevers maken in het volwassen worden in het Agile werken. Tevens betreft groei, de persoonlijke ontwikkeling van de AgilityMasters.com coaches zelf.'

Naast AgilityMasters.com houdt Wessel ervan tijd met zijn familie en kinderen door te brengen en is hij zeer sportief: hardlopen, Rocycle, HIIT en skiën zijn zijn favoriete sporten.

 

#

Wessel van Herwijnen
Managing Partner 

+31 (0)6 53 89 00 33
 mail mij