Wat doen we

De coaches van AgilityMasters.com

AgilityMasters.com levert Agile Coaches en Scrum Masters. Door specifieke klantvragen kunnen er functies worden gecombineerd, zoals bijvoorbeeld Scrum Coach (een combinatie van Agile Coach & Scrum Master).

Binnen al deze rollen heeft AgilityMasters.com een team met verschillende niveaus van senioriteit, dus zowel ‘sensei’ als ‘mom’ coaches. Per klant kan in de uitvoering van een rol ook worden gedifferentieerd. Bijvoorbeeld een Scrum Master die dedicated voor één team werkt, een Scrum Master die twee teams tegelijkertijd coacht of een Scrum Master die de rol van ‘scrum of scrums’ vervult.

Al onze coaches hebben kennis van en ervaring in diverse methodieken zoals bijvoorbeeld Kanban, Scrum, SAFe en Spotify.

De klanten van AgilityMasters.com zijn zeer divers en bevinden zich in uiteenlopende branches. Voornamelijk in Nederland, maar ook daarbuiten. De projecten spelen zich vooral af in een ICT en business-omgeving, maar we zien ook steeds meer projecten binnen HR ontstaan.

Greenfield

Een klant wil het Agile werken binnen hun organisatie gaan inrichten en implementeren en zoeken hiervoor Agile specialisten die hun daarbij kunnen helpen.

Transitie naar Agile loopt

De transitie naar het Agile werken binnen de organisatie is ingezet. De organisatie is op zoek naar begeleiding van Agile specialisten, om te zorgen dat hun teams de juiste Agile mind set krijgen en om de nieuwe ‘way of working’ verder vorm te geven.

Agile werkt niet/niet naar behoren

Het Agile werken is al geïmplementeerd binnen de organisatie, maar de beoogde verhoging van de effectiviteit en kwaliteit blijft uit. Het bedrijf zoekt hierbij Agile specialisten, die helpen uit te zoeken waarom het Agile werken nog niet goed werkt en die hun team(s) begeleiden naar een succesvolle Agile werkwijze.

Zie ook:

Agile Coaches en Scrum Masters in topvorm

AgilityMasters.com is een organisatie die coaches levert in de rollen van Agile Coach en Scrum Master op verschillende senioriteit niveaus.