Mastering_Agility_Sander Dur_AgilityMasters.png

Welkom!

Welkom bij onze serie podcasts met en voor inspirerende Agilists: 'Mastering Agility'. In zijn podcasts verbindt Sander Dur de grotere namen uit dit werkveld met elkaar: alle movers en shakers in de branche, sluiten aan bij host en rock & roll Scrum Master en Agile coach, Sander Dur. Bijvoorbeeld Joe Justice, Patricia Kong en Jeff Gothelf. Zij vertellen je over hun drijfveren, hun visie, hun missie. Ze praten je bij, geven je tips & tricks en vertellen je hoe en waarom ze dit doen zoals ze het doen. 

Host Sander Dur is Scrum Master en Agile coach bij AgilityMasters.com. Hij heeft zijn ervaring opgedaan bij organisaties als Nike en ASML. Deze ervaring gebruikt hij om de theorie te overbruggen naar praktische, gelijk toepasbare take-aways van experts uit het veld. Naast ‘Mastering Agility’ is Sander gepassioneerd schrijver van artikelen over alles dat met business agility te maken heeft. Deze passie heeft hem in het editorial team van Serious Scrum gebracht. Zijn artikelen kun je hier vinden.

Sander laat deze leading experts in het veld vertellen over de hot topics of passies waar ze mee bezig zijn. Zo verspreidt hij hun kennis via deze podcasts om diegenen te helpen die daarmee aan de slag willen. En hij wil zelf van ze leren. Dit is waarom Sander een Scrum Master is: hij vindt niets fantastischer dan mensen en organisaties te helpen zich te ontwikkelen want daar ontwikkelt hij zichzelf als coach ook mee. Door 'Mastering Agility' krijgt dit er een nieuwe dimensie bij. 

Door de enorme hoeveelheid aan blogs is de kwaliteit soms ver te zoeken en zie je door de bomen het bos niet meer. Met het luisteren naar 'Mastering Agility' is dat verleden tijd en ben je volledig up to date. Blijf op de hoogte van komende shows en gastsprekers, stel je vraag of deel je feedback. Laat gerust je opmerkingen achter, Sander hoort graag van je.

Sander Dur

Sander Dur is aspirant PST trainer (Scrum.org), certified SAFe Program Consultant (SPC), Release Train Engineer (RTE) en Professional Scrum Master (PSM III), gecertificeerd Product Owner, en Agile (team) coach bij AgilityMasters.com. 

Meer Sander Dur

#

5 redenen om je in te schrijven

1. leer van de meesters 
2. inspiratie!
3. interessante onderwerpen
4. deel feedback
5. exclusieve give-aways


NB All 'Mastering Agility' podcasts are in English. For the English page, click here