Projecten

AgilityMasters.com helpt zelfstandige met het vinden van nieuwe projecten 

In een tijdperk waarin klanten op zoek zijn naar specialistische kennis in plaats van allrounders, geven wij gehoor aan deze behoefte door ons te specialiseren in het leveren van Agile en Scrum experts.

Vaak is het voor zelfstandige lastig om naast hun lopende opdrachten zich bezig te houden met acquisitie. AgilityMasters.com helpt zelfstandige met het zoeken naar nieuwe projecten. Omdat we te werk gaan binnen een niche, kunnen wij het ons permitteren om de nadruk te leggen op een perfecte match tussen opdracht en coach. Voor het vinden van de juiste coach voor een opdracht, proberen wij zo dicht mogelijk bij onze kandidaten te staan en deze de juiste vragen te stellen.

Door de samenwerking tussen AgilityMasters.com en Gladwell Academy kunnen wij onze zelfstandige coaches de mogelijkheid bieden opgedane ervaringen van voorgaande projecten te delen door middel van het geven van een training. De mogelijkheid om een training te geven of bij te wonen kan als reflectiemoment de groei van onze zelfstandige(n) bevorderen.

 

Soorten coaching rollen

AgilityMasters.com richt zich in haar dienstverlening op het leveren van Agile Coaches, Scrum Masters en Scrum Coaches. 

 

Binnen de rollen hebben wij een gevarieerd team qua senioriteit. Zo hebben wij voornamelijk 'sensei' en 'mom' coaches en in de toekomst wellicht ook 'dudes' in dienst. Binnen dezelfde rol wordt er in de uitvoering ook gedifferentieerd in bijvoorbeeld: een Scrum Master die dedicated voor 1 team werkt, een Scrum Master die 2 teams tegelijk coacht of bijvoorbeeld een Scrum Master die de rol van 'scrum of scrums' vervult. De coaches hebben door hun kennis en ervaring inzicht en ervaring in diverse Agile modellen, zoals bijvoorbeeld: Kanban, Scrum, SAFe,  Spotify en Less.

In de uitvoering van onze projecten hechten wij er belang aan dat er knowledge transfer plaatsvindt, zodat de klant na verloop van tijd zelfstandig en zonder begeleiding van een externe coach haar werk kan voortzetten.

De tarieven hangen af van de kennis en expertise die de ZZP-er inbrengt en de mate waarin deze matcht met de klantvraag. AgilityMasters.com werkt dus niet met standaardtarieven en marge afspraken. Per klant en rol gelden tarieven die per project bekeken worden.


Lopende projecten

Op dit moment worden er in een grote variëteit van organisaties en branches projecten uitgevoerd. Dit geldt primair voor Nederland, maar ook daarbuiten. De projecten spelen zich voornamelijk af in een ICT-omgeving, langzaam maar zeker verschuift dit richting de business en HR.

De klantvragen die wij krijgen voor het leveren van Scrum Masters en Agile Coaches, zijn o.a.:

Greenfield

de klant wil op Agile wijze gaan werken binnen de teams, maar weet niet hoe, en weet niet waar te beginnen.

Transitie naar Agile loopt

de klant heeft de transitie naar Agile ingezet en wil goede begeleiding daarin binnen een specifiek team of teams.

Agile werkt niet/niet naar behoren

de klant is op Agile wijze gaan werken, maar de verhoging van effectiviteit cq productiviteit van een team of teams blijft uit.

Start je nieuwe uitdaging

Wij zijn op zoek naar jou! Bekijk alle vacatures en zet vandaag de stap in je nieuwe carrière. 

Naar de Carrière portal