Werken bij

De groei van onze coaches staat bij ons hoog in het vaandel

Als start-up hebben wij bij AgilityMasters.com de mogelijkheid om alles te doen op een manier die bij ons past. AgilityMasters.com hecht veel waarde aan persoonlijk contact, zowel tijdens de zoektocht naar nieuwe coaches als tijdens lopende projecten.

Door het persoonlijke contact met onze coaches, is er ook een duidelijk beeld van de behoeftes met betrekking tot persoonlijke ontwikkeling. Waar liggen groeimogelijkheden? Waar bevinden zich struikelblokken en hoe kunnen we hieraan werken? Door ons bezig te houden met deze vragen, krijgen wij een beter beeld van de coaches. Dit beeld helpt ons bij het creëren van een perfecte match tussen opdracht en coach.

De persoonlijke groei van onze coaches staat bij AgilityMasters.com hoog in het vaandel.

Training
Delen van skills
Leren van anderen

Om de groei van onze coaches te waarborgen, biedt AgilityMasters.com de mogelijkheid om bij onze partner Gladwell Academy trainingen te volgen. Naast het volgen van een training en de dialoog met collega’s, hoe om te springen met nieuwe uitdagingen, bieden wij ook de mogelijkheid om trainingen te geven. Op deze manier voorzien wij onze coaches van de mogelijkheid om de opgedane skills te delen en te leren van andermans ervaringen.

Lopende projecten

Op dit moment worden er in een grote variëteit van organisaties en branches projecten uitgevoerd. Dit geldt primair voor Nederland, maar ook daarbuiten. De projecten spelen zich voornamelijk af in een ICT-omgeving, langzaam maar zeker verschuift dit richting de business en HR.

De klantvragen die wij krijgen voor het leveren van Scrum Masters en Agile Coaches, zijn o.a.:

 Greenfield: de klant wil op Agile wijze gaan werken binnen de teams, maar weet niet hoe, en weet niet waar te beginnen;

Transitie naar Agile loopt: de klant heeft de transitie naar Agile ingezet en wil goede begeleiding daarin binnen een specifiek team of teams;

Agile werkt niet/niet naar behoren: de klant is op Agile wijze gaan werken, maar de verhoging van effectiviteit cq productiviteit van een team of teams blijft uit.

Start je nieuwe uitdaging

Wij zijn op zoek naar jou! Bekijk alle vacatures en zet vandaag de stap in je nieuwe carrière. 

Naar de Carrière portal

Training & ontwikkling