Careers

De opdrachtgevers van AgilityMasters.com zijn zeer divers en bevinden zich in uiteenlopende branches, zowel in Nederland als internationaal.

Vast dienstverband

Vast dienstverband

Om de zo belangrijke continue groei van onze coaches te waarborgen, biedt AgilityMasters.com de mogelijkheid om trainingen te blijven volgen. Dit, en de dialoog met collega’s is zeer belangrijk voor de groei van onze coaches. Daarnaast hebben zij de gelegenheid om trainingen te geven. Op deze manier kunnen onze coaches de opgedane skills delen en leren van andermans ervaringen.
Freelancer / ZZP'er

Freelancer / ZZP'er

Door de samenwerking met onze business partner Gladwell Academy kunnen wij onze zelfstandige coaches de mogelijkheid bieden hun opgedane ervaringen van voorgaande projecten te delen door middel van het geven van trainingen. Deze mogelijkheid, zowel het geven als bijwonen van een training, kan als waardevol reflectie-moment dienen en absoluut de zo belangrijke groei van onze coaches bevorderen.
Vacatures

Vacatures

AgilityMasters.com is altijd op zoek naar Agile Coaches en Scrum Masters die als professional klantteams coachen en begeleiden in de uitvoering van projecten. De mate van volwassenheid speelt hierin een belangrijkere rol dan senioriteit in jaren werkervaring. Wij zoeken kandidaten die in staat zijn om een 'servant leader' te zijn. Een coach die durft te delen en van anderen de behoefte erkent.