Werken bij

Onze focus is de groei van onze coaches

Als start-up hebben wij bij AgilityMasters.com de mogelijkheid om alles te doen op een manier dat bij ons past. AgilityMasters.com hecht veel waarde aan persoonlijk contact, zowel tijdens de zoektocht naar nieuwe coaches, als tijdens lopende projecten.

Door het persoonlijke contact met onze coaches, is er ook een duidelijk beeld van de behoeftes met betrekking tot persoonlijke ontwikkeling. Waar liggen groeimogelijkheden? Waar bevinden zich struikelblokken en hoe kunnen we hieraan werken? Door ons bezig te houden met deze vragen, krijgen wij een beter beeld van onze coaches. Dit beeld helpt ons bij het creëren van een perfecte match tussen opdracht en coach

Bij AgilityMasters.com staat de persoonlijke groei van onze coaches hoog in het vaandel.

Training
Delen van skills
Leren van anderen

Om de groei van onze coaches te waarborgen, biedt AgilityMasters.com de mogelijkheid om bij onze partner Gladwell Academy trainingen te volgen. Naast het volgen van een training en de dialoog met collega’s, bieden wij ook de mogelijkheid om trainingen te geven. Op deze manier voorzien wij onze coaches van de mogelijkheid om de opgedane skills te delen en te leren van andermans ervaringen.


De klanten van AgilityMasters.com zijn zeer divers en bevinden zich in uiteenlopende branches. Voornamelijk in Nederland, maar ook daarbuiten. De projecten spelen zich vooral af in een ICT en business-omgeving, maar we zien ook steeds meer projecten binnen HR ontstaan.

Er zijn verschillende redenen waarom een bedrijf een Scrum Master en/of Agile Coach wil inhuren:

Greenfield

U wilt het Agile werken binnen uw organisatie gaan inrichten en implementeren. De Agile coaches van AgilityMasters.com hebben de know how en ervaring om hier samen met uw team(s) een succes van te maken.

Transitie naar Agile loopt

U hebt de transitie naar het Agile werken binnen uw organisatie ingezet. U zoekt hierbij begeleiding om uw teams de juiste Agile mind set te laten krijgen en de nieuwe ‘way of working’ verder vorm te geven. AgilityMasters.com levert Agile (team)coaches die samen met uw team(s) een succes maken van deze Agile transitie.

Agile werkt niet/niet naar behoren

U hebt binnen uw organisatie het Agile werken geïmplementeerd maar de beoogde verhoging van de effectiviteit en kwaliteit blijft uit. De coaches van AgilityMasters.com helpen u uit te zoeken waarom het Agile werken nog niet goed werkt en begeleiden uw team(s) naar een succesvolle Agile werkwijze.

Start je nieuwe uitdaging

Wij zijn op zoek naar jou! Bekijk alle vacatures en zet vandaag de stap in je nieuwe carrière. 

Naar de Carrière portal

Training & ontwikkling