Werken bij

Onze focus is de groei van onze coaches

Als start-up hebben wij bij AgilityMasters.com de mogelijkheid om alles te doen op een manier dat bij ons past. AgilityMasters.com hecht veel waarde aan persoonlijk contact, zowel tijdens de zoektocht naar nieuwe coaches, als tijdens lopende projecten.

Door het persoonlijke contact met onze coaches, is er ook een duidelijk beeld van de behoeftes met betrekking tot persoonlijke ontwikkeling. Waar liggen groeimogelijkheden? Waar bevinden zich struikelblokken en hoe kunnen we hieraan werken? Door ons bezig te houden met deze vragen, krijgen wij een beter beeld van onze coaches. Dit beeld helpt ons bij het creëren van een perfecte match tussen opdracht en coach.

Bij AgilityMasters.com staat de persoonlijke groei van onze coaches hoog in het vaandel.

Training
Delen van skills
Leren van anderen

Om de groei van onze coaches te waarborgen, biedt AgilityMasters.com de mogelijkheid om bij onze partner Gladwell Academy trainingen te volgen. Naast het volgen van een training en de dialoog met collega’s, bieden wij ook de mogelijkheid om trainingen te geven. Op deze manier voorzien wij onze coaches van de mogelijkheid om de opgedane skills te delen en te leren van andermans ervaringen.


De klanten van AgilityMasters.com zijn zeer divers en bevinden zich in uiteenlopende branches. Voornamelijk in Nederland, maar ook daarbuiten. De projecten spelen zich vooral af in een ICT en business-omgeving, maar we zien ook steeds meer projecten binnen HR ontstaan.

Er zijn verschillende redenen waarom een bedrijf een Scrum Master en/of Agile Coach wil inhuren:

Greenfield

Een klant wil het Agile werken binnen hun organisatie gaan inrichten en implementeren en zoeken hiervoor Agile specialisten die hun daarbij kunnen helpen.

Transitie naar Agile loopt

De transitie naar het Agile werken binnen de organisatie is ingezet. De organisatie is op zoek naar begeleiding van Agile specialisten, om te zorgen dat hun teams de juiste Agile mind set krijgen en om de nieuwe ‘way of working’ verder vorm te geven.

Agile werkt niet/niet naar behoren

Het Agile werken is al geïmplementeerd binnen de organisatie, maar de beoogde verhoging van de effectiviteit en kwaliteit blijft uit. Het bedrijf zoekt hierbij Agile specialisten, die helpen uit te zoeken waarom het Agile werken nog niet goed werkt en die hun team(s) begeleiden naar een succesvolle Agile werkwijze.

Start je nieuwe uitdaging

Wij zijn op zoek naar jou! Bekijk alle vacatures en zet vandaag de stap in je nieuwe carrière. 

Naar de Carrière portal

Training & ontwikkling