AgilityMasters.com helpt jou met het vinden van nieuwe projecten 

Onze opdrachtgevers zijn op zoek naar specialistische kennis in plaats van allrounders.  Wij herkennen deze behoefte en geven hieraan gehoor door zeer gespecialiseerd te zijn in het aanbieden van Agile Coaches en Scrum Masters in topvorm.

Is het voor jou als freelancer of ZZP-er lastig om je naast je opende opdrachten bezig te houden met acquisitie? AgilityMasters.com helpt je met het zoeken naar nieuwe, passende projecten. Wij zijn altijd op zoek naar het maken van de perfecte match tussen opdracht en coach. Voor het vinden van de juiste coach voor een opdracht, proberen wij zo dicht mogelijk bij onze kandidaten te staan en deze de juiste vragen te stellen.

Door de samenwerking met onze business partners Gladwell Academy en BlinkLane Consulting kunnen wij onze zelfstandige Coaches de mogelijkheid bieden hun opgedane ervaringen van voorgaande projecten te delen door middel van het geven van trainingen. Deze mogelijkheid, zowel het geven als bijwonen van een training, kan als waardevol reflectie-moment dienen en absoluut de zo belangrijke groei van onze zelfstandige Coaches bevorderen.

Soorten coaching rollen

Binnen de verschillende soorten coaching rollen die AgilityMasters.com aanbiedt, hebben wij een gevarieerd team qua senioriteit. Wij bieden momenteel voornamelijk 'sensei' en 'mom' coaches aan en binnenkort wellicht ook meer 'dudes'. Binnen deze rollen wordt er in de uitvoering ook gedifferentieerd, bijvoorbeeld: een Scrum Master werkt toegewijd voor één team, een Scrum Master coacht tegelijk twee teams of een Scrum Master vervult de rol van 'scrum of scrums'. De coaches hebben door hun kennis en ervaring inzicht in diverse Agile framework modellen, zoals Kanban, Scrum, SAFe,  Spotify en Less.

In de uitvoering van onze projecten hecht AgilityMasters.com er groot belang aan dat er een knowledge transfer plaatsvindt; de opdrachtgever kan na verloop van tijd zelfstandig en zonder begeleiding van een externe coach het werk voortzetten.

Tarieven hangen af van de kennis en expertise die de freelancer of ZZP-er coach inbrengt, en de mate waarin deze matcht met de wens van de opdrachtgever. AgilityMasters.com werkt niet met standaardtarieven en marge afspraken. Per opdrachtgever, per rol, per project, gelden tarieven die op maat bekeken worden.

Opdrachtgevers

De opdrachtgevers van AgilityMasters.com zijn zeer divers en bevinden zich in uiteenlopende branches, zowel in Nederland als internationaal. De projecten spelen zich veelal af in een ICT en business-omgeving, maar we zien steeds meer projecten binnen andere afdelingen, bijvoorbeeld HR of marketing, ontstaan. 
 

 
 

Start je nieuwe uitdaging

 
AgilityMasters.com is op zoek naar jou! Bekijk onze vacatures en zet vandaag nog de stap in je nieuwe carrière. 

 

Carrière bij AgilityMasters.com?