AgilityMasters.com helpt jou met het vinden van nieuwe projecten 

Onze opdrachtgevers zijn op zoek naar specialistische kennis in plaats van allrounders.  Wij herkennen deze behoefte en geven hieraan gehoor door zeer gespecialiseerd te zijn in het aanbieden van Agile Coaches en Scrum Masters per opdrachtgever, per project. Zo is ons maatwerk het meest duurzaam.

arrowes.png

Is het voor jou als freelancer of ZZP-er lastig om je naast je lopende opdrachten bezig te houden met acquisitie? AgilityMasters.com helpt je met het zoeken naar nieuwe, passende projecten. Wij zijn altijd op zoek naar het maken van de perfecte match tussen opdracht en coach. Voor het vinden van de juiste coach voor een opdracht, proberen wij zo dicht mogelijk bij onze kandidaten te staan en deze de juiste vragen te stellen.

Door de samenwerking met onze business partners Gladwell Academy en BlinkLane Consulting kunnen wij onze zelfstandige coaches de mogelijkheid bieden hun opgedane ervaringen van voorgaande projecten te delen door middel van het geven van trainingen. Deze mogelijkheid, zowel het geven als bijwonen van een training, kan als waardevol reflectie-moment dienen en absoluut de zo belangrijke groei van onze zelfstandige coaches bevorderen.

Tarieven coaches

Tarieven hangen af van de kennis en expertise die de freelancer of ZZP-er coach inbrengt, en de mate waarin deze matcht met de wens van de opdrachtgever. AgilityMasters.com werkt niet met standaardtarieven en marge afspraken. Per opdrachtgever, per rol, per project, gelden tarieven die op maat bekeken worden. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wessel van Herwijnen, managing partner en founder van AgilityMasters.com

speechbubbles@2x.png

Opdrachtgevers

De opdrachtgevers van AgilityMasters.com zijn zeer divers en bevinden zich in uiteenlopende branches, zowel in Nederland als internationaal. De projecten spelen zich veelal af in een ICT en business-omgeving, maar we zien steeds meer projecten binnen andere afdelingen, bijvoorbeeld HR of marketing, ontstaan. 
 

 
 

Start je nieuwe uitdaging

 
AgilityMasters.com is op zoek naar jou! Bekijk onze vacatures en zet vandaag nog de stap in je nieuwe carrière.