AgilityMasters.com levert Scrum Masters en Agile Coaches, op team en program niveau, zowel binnen IT, Business als HR. Wij zijn een start-up met ambitie. Vanzelfsprekend is ook onze eigen organisatie volgens de Agile principes ingericht. Omdat onze coaches de kern van het bedrijf zijn besteden we veel aandacht aan hun persoonlijke groei. Deze wordt gestimuleerd door passende, uitdagende projecten en door het volgen én geven van trainingen. Wij werken hierin samen met onze business partner Gladwell Academy.

 
Wat zoeken wij?

 

Wij bieden een professioneel team met een ‘can do’ mentaliteit en een omgeving van persoonlijke groei. Wij supporten elkaar in de uitvoering van leuke projecten bij onze (internationale) opdrachtgevers.

Interesse?

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan ons profiel? Stuur dan een mail met korte motivatie en actueel CV naar Wessel van Herwijnen, managing partner via: info@agilitymasters.com. Als je meer wilt weten over de functie, bel Wessel op 
020 - 24 02 595. Meer informatie over ons bedrijf vind je op: www.agilitymasters.com


NB. Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet gewaardeerd. Wij werken niet met externe recruitment- en selectiebureaus of recruiters.

Solliciteer direct!
 

AgilityMasters.com ondersteunt bedrijven en organisaties op projectmatige basis in hun transitie naar Agile werken.

Zowel in het implementeren, ontwikkelen als verbeteren van het Agile werken worden onze coaches ingezet in de rollen van Agile (Team) Coach en Scrum Master, op verschillende senioriteitsniveaus.

Ons grote netwerk stelt ons in staat om voor elke opdracht de juiste coach te vinden en zo de perfecte match tussen project en coach te maken.