Onze focus is de groei van onze coaches

AgilityMasters.com heeft als snelgroeiende start-up (2017) de mogelijkheden om alles te doen op een manier die bij ons past. Wij hechten zeer veel waarde aan persoonlijk contact, zowel tijdens de zoektocht naar onze nieuwe Agile Coaches en Scrum Masters, als tijdens onze lopende projecten.

graduation_cap.png

Door dit persoonlijke contact met onze coaches, is er een duidelijk beeld van de behoeftes met betrekking tot hun persoonlijke ontwikkeling. Waar liggen de groeimogelijkheden? Waar bevinden zich eventuele struikelblokken en hoe kunnen we hieraan werken? Door ons bezig te houden met deze vragen, krijgen wij continu een beter en completer beeld van onze coaches. Door deze persoonlijke benadering zijn wij in staat de perfecte match te creëeren tussen opdracht en coach. 

Persoonlijke groei 'Journey for Growth'
De 'Why?' van AgilityMasters.com is 'Journey for Growth'. Om de zo belangrijke continue groei van onze coaches te waarborgen, biedt AgilityMasters.com de mogelijkheid om trainingen te volgen bij onze business partner Gladwell Academy. Het volgen van trainingen en de dialoog met collega’s is zeer belangrijk voor de groei van onze coaches. Daarnaast hebben zij de gelegenheid om trainingen te geven. Op deze manier kunnen onze coaches de opgedane skills delen en leren van andermans ervaringen.

Opdrachtgevers

De opdrachtgevers van AgilityMasters.com zijn zeer divers en bevinden zich in uiteenlopende branches, zowel in Nederland als internationaal. De projecten spelen zich veelal af in een ICT en business-omgeving, maar we zien steeds meer projecten binnen andere afdelingen, bijvoorbeeld HR of marketing, ontstaan. 
 

 
 

Start je nieuwe uitdaging

 
AgilityMasters.com is op zoek naar jou! Bekijk onze vacatures en zet vandaag nog de stap in je nieuwe carrière.